tiistai 31. toukokuuta 2011

Remonttia aloitellaan..

Nyt se sitten hiljalleen alkaa, ulkoremontti nimittäin.. onneksi on osaava mies niin ei tarvitse kuin remonttitarvikkeet :) Kuulostaa hirmuisen helpolta, eikös.. Mies kysyikin kerran, että kun hän laittaa katon, purkaa vanhan ja laittaa uuden ulkoverhoilun, tekee terassin ja vaihtaa ulko-ovet, että mitäs minä teen.. No siihen sitten tuumasin, että täysi työ kun katsoo että meidän pikkuneiti ei mene remontin sekaan :) Ja toki ruokapuolen, yms hoidan :) Samalla neiti saa hiekkalaatikon, jolle löysinkin mallin netistä. Eli meillä kun on kissa ja koira ja naapurinkin kissat näyttävät pihalla joskus kulkevan niin ehdottomasti hiekkalaatikon pitää olla kannellinen. Ja tässä mallissa kannen saa vieläpä istuimiksi, mikä on aika kätevä juttu :)

Kylläpä tuossa kelpaa sitten kaverien kanssa istuskella ja hiekkaleikkejä leikkiä :) Viime kesänä hankimme lasten keinun niin tälle kesälle ehdoton hankinta on hiekkalaatikko :) Siinä samallahan se sitten tulee kun terassitarvikkeet hankitaan :)

Tänään hain postista My rocking wardrobe-tilaukseni :) Ihastuttavia puseroita osittain kasvunvaralla.. ja nyt odotellaan Pomp de luxin lähetystä :) Sekin on lähtenyt eilettäin matkaan :) Vaan näistä lisää myöhemmin :)

torstai 26. toukokuuta 2011

Pienen pieni haave...

En tiedä johtuuko se vuodenajasta, lastenvaateliikkeiden valikoimissa olevista ihanista, pienistä vaatteista vai ystäväpiirin viime aikaisista lisääntymisistä, mutta minulla on jonkin asteinen vauvakuume.. Ajatuksen tähän kirjoitukseen sain lukiessani Eeviskäisen elämää-blogin tuoreimman postauksen :)

Tyttäreni on juuri tänään 1v7kk ja olen alkanut miettiä, että hieman päälle 2v voisi olla sopiva ikäero.. Itse olen ainoa lapsi ja tunnen jääneeni jostain paitsi.. Muistan kun koulussa joskus puhuttiin, että ainoana lapsenahan saa tietysti kaiken.. minkä kaiken kysyn minä?! Ei ainakaan kaikkia leluja mitä halusin (kiitos lujaluonteisen äidin, joka sittemmin mummona lipsunut reilusti tästä :D ). Itse asiassa pienempänä en ymmärtänyt ollenkaan, jos ystäväni tappeli sisaruksensa kanssa että eivät ne toisiaan "tapa" vaikka siltä ehkä näyttikin.. Toisaalta olin ollut 1-vuotiaasta lähtien päiväkodissa, että osasin kyllä olla toisten lasten kanssa. Itse kun tällä hetkellä hoidan tytärtä vielä kotona niin pyrimme käymään kerhossa ja tuttavilla, että tyttö saa leikkiä muiden lasten kanssa. 

Välillä olen täysin varma ja valmis, että ehdottomasti haluaisin kokea sen kaiken uudelleen.. mutta niinä päivinä kun tytär kiukkuaa mietin että haluanko todella tätä tuplaten?! Tai vaikkapa triplaten?! Itselleni selvisi edellisen synnytyksen jälkeen, että istukassa oli kaksi lisäpussia... Se tuntui hurjalta, kun katseli nukkuvaa vauvaa sitterissä ja mietti että entä jos niitä olisikin kolme siinä rivissä. Aiemmin emme olleet puhuneet puolison kanssa lapsiluvuista mutta hän tuumasi asian kuultuaan, että sitten olisi lapsiluku tullut täyteen kerralla. 
Olen huomannut, että tutuilla joilla esikoinen suunnilleen kahden vuoden ikäinen, on jo toinen tulossa tai peräti jo syntynyt.. Itsekin mietin, että voiko olla sopivampaa ajankohtaa kuin nyt kun lapsi alkaa olla jo hieman omatoiminen ja kun en kerran töitäkään ole vielä löytänyt.. miksi odottaa? Uskon vahvasti siihen, että asioilla on oma tarkoituksensa ja jos jokin asia on tarkoitettu niin se myöskin tapahtuu.. No todettakoon tähän lopuksi vaikka sitten näin, että aika näyttää miten haaveen käy ;)

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Iltasatu & muistoja omasta lapsuudesta

Tänään kaupassa näin kirjan, jonka olin päättänyt hankkia omaksi ja nyt sen sitten sain. Hyvin mielelläni lukisin iltasatuja neidille, mutta hän ei oikein vielä malta kuunnella.. jos luen pätkän, hän "kertoo" omaa tarinaa päälle :) Kuvat kyllä kiinnostavat ja yksittäiset sanat.. näillä siis mennään :)
Kyseessä on siis Aulikki Miettisen 1980-luvulla luomat iki-ihanat Kettuset! Kaisa-mummin yövieraat on hankkimani kirjan nimi :) Itse olen tutustunut näihin kirjoihin päiväkodissa.. niin vahvasti on jäänyt mieleen nämä että on täytynyt olla aika kova suosikki :)

Miettinen Aulikki: Kaisa-mummin yövieraat, Otava
 Eräs kirja on vielä hankintalistalla.. Laitoin siitä toivepalautteen Lasten parhaat kirjat- kerholle, koska sieltä olen sen lapsuudessa saanut.. kirjan nimi on "Niinan pullapäivä". Yksi ehdottomista suosikeista lapsuudesta.. valitettavasti ensin kirja päätyi koiran tassuihin, josta sen pelastin mutta tyttäreni sai sen käsiinsä liian varhain ja nyt se on sitten "atomeina". Toivon kovasti, että jostain tulisi joskus ehjä kappale tai uusintapainos vastaan :)

Tällaista tällä erää.. nyt nukkumatti kutsuu :)

Secondhand-shoppailua :)

En tiedä onko miten tunnettu tällainen secondhand verkkokauppa kuin Pretty Sales Finland. Itse "eksyin" kyseiselle sivustolle viime viikolla ja tuli tehtyä myös tilaus :) Tässä suora lainaus infosivulta


PrettySales verkkokaupassa laatu/hintasuhde on kohdallaan. Tästä on takeena vankka ammattikokemus tuotemerkkien sekä -laatujen parissa, myös visuaalisen puolen vahva ammattiosaaminen on nähtävissä mm. PrettySales verkkokaupan tuoteasetteluissa. 

Toivomme ja uskomme  näiden vahvuuksiemme osaltaan herättävän asiakkaissamme luottamusta ja johtavan myönteisiin, kestäviin asiakassuhteisiin. 

Asiakaspalautetta antamalla asiakkaamme voivat olla vaikuttamassa PrettySales verkkokaupan asiakaspalvelun kehittämisessä. Asiakkaalla on mahdollisuus tehdä tämä oma-aloitteisesti (palautelomake) sekä myös osallistumalla ajankohtaisiin pikakyselyihin.
Mielenkiintoisia tuotemerkkejä, järkevät hinnat ja hyvät tuotetiedot. Tällainen mielikuva itselle jäi ja varmaan käyn shoppailemassa toistekin, tuotteet saapuivat viikon kuluttua tilauksesta ja ajattelin nyt laittaa tänne kuvia löydöistäni :)


2 kpl H&M mekkoja, 4,90/kpl


Kinderitin 12,90e ja Mothercaren 6,50e mekot


Todella hyväkuntoisia vaatteita, paitsi Kinderit-mekko oli oli ehkä väreiltään kuluneempi vaan se ei käyttöä haittaa. Tuo Mothercaren mekko oli mahtava löytö! :) Ja myöskin tuo H&M:n sydänkuosinen mekko, jäi viime kesänä hankkimatta ja harmitti.. mutta nyt sain sellaisen! :)


Sitten vielä muita hankintoja.. Neidille piti saada farkkuja.. kun Kuperkeikka myi Cupcakea -30% niin tilasin sieltä farkut kokoa 92cm ja sitten huuto.net löytönä Claire.dk 98cm kauniit farkut.. jotka vastaavat enemmän tuota 92cm mutta sen parempi, koska sitten pääsemme käyttämään näitä aiemmin! :)


Cupcaken ja Claire.dk farkut


Tällaista tällä erää :) Ihanasti paistaa aurinko, kunpa vain tuuli hellittäisi mutta se ei haittaa pikkuneitiä joka tällä hetkellä nukkuu päikkäreitä ulkona :)


Aurinkoista päivänjatkoa kaikille!

maanantai 23. toukokuuta 2011

Helteitä odotellessa.. kesähaalari hakusessa :) Ja muumeja!! :)

Tämä päivä menikin lähinnä sisällä ollessa.. satoi sen verran tiheään.. vaikka toisaalta emmehän me sokerista ole :) Kävimme kaupassa ja sieltä löytyi itselle pusero, jota olen etsinytkin kun koot olivat toisessa liikkeessä loppu. Ja lisäksi tämä ihana muki, joka oli pakko saada vaikka se onkin emalia.. 


Muurlan Muumimuki Ikuisesti yhdessä 9,90e, Prisma
Tämä olisi ihana lahja esimerkiksi hääparille.. Ja näitä on 12 erilaista, lisää näitä löytyy täältä Muurlan verkkokaupasta. Ja siellä on myös muita muumi-aiheisia juttuja.. esimerkiksi tämä lamppu olisi erittäin hauska yksityiskohta pikkuneidin huoneeseen :)


Muurlan Pikku myy-lamppu 59,90e
Löytyy toki myös Niiskuneitiä, yms mutta meidän pikkuneidille sopisi parhaiten Myy :) Se on kyllä ihmeellinen asia, miten muumeista voi tykätä lapsuudesta aikuisikään ja miten ajattomia hahmoja ne ovat! 

Ja sitten tuohon ensimmäiseen ajatukseen mikä tähän postaukseen liittyi alunperin.. Tein viikonloppuna inventaarion ja totesin, että pikkuneidin osalta kesän vaatehankinnat on tehty.. on tunikaa, legginssejä, sortseja, erilaisia settejä, kukkaa,perhosta, Bamsea :) Mutta sitten jäin miettimään, että oikein helteiseksi päiväksi (ja niitähän on tulossa) haluaisin neidille kesähaalarin, joita näyttää löytyvän vähän kaikkialta.. mutta mikä olisi sitten se mieluisin..

H&M shortsihaalari 7,95e


Lindex haalari kesäkampanjahintaan 7,95e (9,95)
Polarn O. Pyret shortsihaalari 295kr


Zara shortsihaalari 22,95e
Siinäpä niitä.. jospa jokin noista tulisi vastaan ensi kuun alussa shoppailureissulla :) Tyttären hermot ovat kyllä oikeinkin hyvät kun on shoppailusta kyse.. hän kokeilee miltä erilaiset materiaalit tuntuu ja melkein voisi sanoa, että "mallaa" niin kuin äitinsä jotain vaatetta. Ihan mieletöntä, miten ne matkii kaikessa :)

Vaan nyt täytynee lopettaa ja siirtyä muiden nukkujien sekaan :)

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Kesävaatteita, yms :)

On se kumma juttu, kun ystävän kanssa sovittiin että kesäkuun alussa tehdään shoppailureissu ja päätin jo että siihen asti kukkaron nyörit pysyvät kiinni.. vaan kun ei.. Huuto.netistä löytyy kivaa ja nettikaupoista myös..

Vaan jos tämän vkon jälkeen olisi ostamatta mitään :) Toisaalta pitäisi tehdä lista, mitä itse tarvin koska en tahdo muistaa milloin oisin ostellut itselle näin innokkaasti kuin neidille :) Ja kun itsellä on nyt -14kg niin ois mukavampi shoppaillakin :)
Maxomorran pallot ja kissa- kuosiset tunikat sekä Nosh Organicsin kuumailmapallomekko :)


H&M:n ja Marakattimarssin mekot


Bamse-mekko (huuto.net löytö) ja Me&i butterflies everywhere dress


Me&i crown top ja Cupcaken pallopaita

Pahoittelen huonoja kuvia, piti ottaa vauhdilla kun neiti keksi tehdä sillä välin jo kepposiaan :) Onhan tuossa jo yhdelle tytölle vaatetta, vaan näiden lisäksi löytyy vielä t-paitoja ja capreja yms mutta kaikkea en sentään ole hankkinut itse vaan olemme myös saaneet aika paljon vaatteita. Toisaalta on toki joskus myös sellaisia vikahankintoja tms joita ei tule käytettyä mutta miksi niistä on niin vaikea luopua?! Jos kaappi pursuaa ja siellä todella semmosia vaatteita mitkä ei niin miellytä niin miksei niitä voi vaan laittaa kiertoon.. No toivon, että saan potkua tähän asiaan kun ensi vkolla lähden ystävän kirpputoripöytään mukaan :)

Nyt tuli aurinko esiin niin taidamme lähteä ulos puuhastelemaan, aurinkoista päivänjatkoa! :)

lauantai 14. toukokuuta 2011

Suosikkimerkkejä käyttövaatteista ja netshopping, vaihteeksi :)

Ihanaa kun katsoo ulos niin aurinko paistaa ja puutkin alkavat näyttää kauniilta, kun saavat lehtensä. Tulee tunne, että tästä tulee hyvä päivä :) Eilenhän oli perjantai 13. vaan onneksi mitään ihmeempää ei sattunut :)

Ajattelin kirjoitella tänään joistain vaatemerkeistä, joihin olen tykästynyt tällä hetkellä.. Huomaan, että yhä enemmän hankin tyttärelle Cupcakea käyttövaatteeksi siis ihan puseroita, farkkuja, yms. On noita verkkokauppoja, joissa on hyviä viikonlopputarjouksia esimerkiksi tänä viikonloppuna Kuperkeikka myy Cupcakea -30% alennuksella. Laitan sitten kuvia, kun tilaukseni saapuu :) Tyttärelläni on käytössä 80-86cm vaatteita, mutta hyvin on jo käytetty Cupcaken 92cm paitaa kun on ollut pitkähihainen alla.

Myös Lindexille oli tullut uusia ihanuuksia ja tilaus lähti heti miten :) Tilasin muun muassa Bamse-setin, josta kuva aiemmassa kirjoituksessa. Lindexin vaatteetkin ovat suosikkejani, eivät pelkästään Bamsen takia vaan jos olen esimerkiksi jotain käytettynä saanut tai ostanut niin tosi hyvänä on kyllä pysynyt, pieni pesunukka ei haittaa ja mielestäni sitä on kuitenkin vähemmän kuin esimerkiksi joissain H&M vaatteissa. Laitan Lindexin tuotteista kuvia kun tilaukseni saapuu vaan tässä yksi kuva suosikeistani :)

Bamse-setti 12,95e, Lindex


Maxomorra on yksi tämän hetken suosikkeja käyttövaatteissa. Oma kokemus on tähän mennessä se, että hinta-laatusuhde on kohdillaan :) Lyhythihaisia tunikoita on tullut hankittua, koska koko 86/92 menee meidän neidillä melkeinpä mekosta vielä :) On sitten pitkä käyttöikä ja sitten kun ilmat kylmenee voi laittaa pitkähihaista alle :) 


Vaan nyt täytynee ruveta puuhastelemaan jotain. Eilen tuli onneksi tehtyä viikkosiivous niin tänään voi vaikka olla vaan :) Aurinkoista viikonloppua kaikille!

maanantai 9. toukokuuta 2011

Ihanuuksia pikkupojille

Olen huomannut joistain blogeista, että äidit leikittelevät ajatuksella jos heillä olisi tyttö tai poika riippuen tietenkin siitä kumpi(a) sieltä kotoa löytyy :)

Ajattelin laittaa tänne nyt joitakin vaatteita mitä ehdottomasti hankkisin, jos minulla olisi poika :)

Lindexin vihreät  haalarit 14,95€ (käyvät toki tytöllekin)
Lindexin Bamse-setti 14,95€
Lindexin setti 12,95€
Lindexin pusero 12,95€ (tämähän kävisi vaikka juhliinkin, helppo yhdistellä yllä oleviin shortseihin :) )
H&M:n shortsit 9,95€
H&M:n tennarit 9,95€ kruunaisivat tyylin :) Eikä ole turhia kengännauhoja kesäistä rentoa meininkiä sotkemassa :)
Löytyykö jonkun pikkupojan kaapista jo tällaiset kesävarusteet? :)

Nettiostoksilla :)

Ihanaa, kun aurinko paistaa! Äitienpäiväkin sujui mukavasti :) Viikonloppuna tuli tehtyä myös nettiostoksia :) Elloksella oli jokin tarjousjuttu ja sieltä sitten löytyi puseroa ja housuja merkiltään Vertbaudet :) Alla kuvia tilaamistani tuotteista, erityisen ihanat olivat toiset farkut joissa polvien kohdalla sydänpaikat.. vähän niin kuin Cupcakella :) Ja mikä erityisesti kiinni huomion oli maininta että nämä on helppoa pukea itse :)

Pusero japanilaishenkisellä kuva-aiheella (ellos.fi)



Farkkuhousut (ellos.fi)
Farkkuhousut ihanilla yksityiskohdilla (ellos.fi)

Lisäksi Ratkiriemu-verkkokaupasta löytyi ihana Nosh Organicsin kuumailmapallomekko :)


Ja nyt sitten odotellaan milloin tulee ilmoituksia saapuneista lähetyksistä :) Ai niin ja vielä yksi ihanuus tuli tilattua viikonloppuna.. Me&i-verkkokaupasta voi ostaa vanhoja suosikkeja ja nyt oli tarjous että kaikki verkkokaupan tuotteet puoleen hintaan! Eli sain vihdoin etsimäni Crown top-puseron uutena ja edulliseen hintaan 12€. Tokikaan en tilannut yksistään tätä puseroa vaan tein tilauksen yhdessä ystävän kanssa :)

(me&i)
Nyt taidamme lähteä pikkuneidin kanssa ulkoilemaan! Aurinkoista viikkoa kaikille!

torstai 5. toukokuuta 2011

Ihan pakko saada tällaiset

Tein alkuvuodesta hyviä kenkähankintoja ensi syksyä silmällä pitäen Kipin kapin-verkkokaupasta, joka ilmeisesti sittemmin lopettanut.. harmillista mutta onneksi ehdin tehdä hankinnat ennen sitä :) 

Olen nyt etsiskellyt verkkokauppoja, jotka myyvät kenkiä.. mitään suurempaa tarvetta ei juuri nyt ole mutta mahdollisia alennuksia ym silmällä pitäen olen tarjonnan tarkistanut :) Sitten jostain kautta päädyin Punavuoren peikko -verkkokaupan sivuille ja löysin jotain, mistä tuli jälleen kerran nuo on pakko saada-tunne :) Kyseessä on siis VANS Big school tennari.



Joidenkin mielestä ei ole järkevää hankkia kenkiä lapselle tai aikuisellekaan verkkokaupasta, mutta itse olen ajatellut sen siten että jos tuote ei jostain syystä sovi niin palauttamisen sijaan myyn sen mahdollisesti sitten eteenpäin.. ellen pistä jemmaan odottelemaan seuraavaa mahdollista käyttäjää ;) Mutta uskoisin, että jossain vaiheessa tulen hankkimaan tällaiset tyttärelleni, mietin jo tuota väriä että sopisi mainiosti tämän kevään Ticket to heaven Feodora baby jacket kanssa, joka on meillä odottelemassa käyttöönottoa :)

Näitä must have-aiheisia kirjoituksia tulee varmasti lisää.. :) Kaikkiahan ei varmasti pysty hankkimaan, mutta ainahan saa haaveilla :) Mielettömän paljon hyviä, laadukkaita, järkevän hintaisia vaihtoehtoja on kyllä tarjolla. 

Kesäkengät tytölle

Tässä jokin viikko sitten huomasin, että Crocs Finland antoi viikonlopputarjouksena kaikista lasten crocseista -20% alennusta ja niinpä sitten aloin tutkimaan tarjontaa ja tein tilauksen. Kuvasta poiketen tuossa ylemmässä mallissa ei ole jibbitzejä vaikkakin ne tekisivät mallista juhlavamman.








Ennen crocsien hankintaa tein tilauksen H&M:ltä ja sieltä löytyi edulliset ballerinat. Meillä oli viime kesänäkin tällaiset, kun piti saada jotain lapsen jalkaan sukulaisen häihin. 

Olemme toki saaneet myös joitain kesäkenkiä, mutta osa vaikutti ainakin vielä isolta ja ehkäpä enemmän kotipihalla käytettäväksi. Vielä kun löytäisi itsellekin jotkin kivat kengät kesäksi. :) Tälle kesälle on kyllä juhlavarusteet neidille, mutta ei kyllä yksiäkään juhlia tiedossa.. tai no yhdet rippijuhlat. Viime kesänä oli kahdet häät ja sitä edellisenä vuonna tuli käytyä jopa kolmet häät, silloin tokikin tyttö oli vielä mahassa mukana :)



Let´s get it started

Keväinen tervehdys kaikille!

Tästä se nyt sitten lähtee ensimmäinen blogikirjoitus.. olen toki ennenkin pitänyt blogia, mutta kotiäidin haaveissa on ollut kirjoittaa arkisista asioista ja iloista, joita muun muassa pieni tyttäreni tuo elämään.  

Blogin pitäminen on siis jokseenkin tuttua, mutta vinkkejä toki otetaan vastaan :)
Olen huomannut, että yhä enemmän tulee tehtyä hankintoja tyttärelle vaikka kaapista kyllä löytyy jo vähän joka lähtöön.. Ja minulla on ollut se onni, että olen saanut erittäin hyviä, käytettyjä vaatteita ilman korvausta sukulaisista ja tuttavilta. Vaan silti aina tarvitsee hieman jotain uutta :)

Toki kotiäitinä ollessa pitää muistaa, että maltti on valttia.. kun vain aina malttaisi odottaa että jokin must-juttu tulee alennukseen tai edes tarjoukseen. 

Mielestäni on tosi hieno juttu, että nykyään saa hankittu netistä Lindexin tuotteita, meillä kun lähin Lindex sijaitsee 80km:n päässä.. Ja toinen hieno juttu, että Lindexiltä näkee ennakkoon millaisia tuotteita tulossa myyntiin ja sinne voi jättää myös pyynnön että ilmoittavat kun tietty tuote on ostettavissa. Tässä yksi ihana Bamse-aiheinen setti, joka on pakko saada



En tiedä mikä siinä on, mutta olen hurahtanut Bamseen tämän kevään aikana. Aika paljon Bamse-aiheisia juttuja olen hankkinut niin Lindexiltä kuin huuto.netin kauttakin. Tyttäreni on nyt 1,5-vuotias ja sanoja alkaa tulla jo jonkin verran.. Tästä esimerkki: kun olen saanut postissa jokin uuden vaatteen, tms ja olen sitten päättänyt, että sitä pitäisi sovittaa tytölle.. ja ehdottanut tyyliin, että "kokkeillaan".. No yksi päivä kun itse puin uutta puseroa ensi kerran päälle, tyttäreni tuli viereen ja tuumas että "kokkeillaan". :D Kyllä oli naurussa piteleminen.. Jäin toki miettimään, että kuinka monesti olen asiaa esittänyt kun on jäänyt tytölle noin hyvin mieleen. 

No niin tässä oli ensimmäinen kirjoitus.. nyt miettimään mistä aiheista voisi vielä kirjoitella. Aurinkoista päivänjatkoa kaikille!