perjantai 31. lokakuuta 2014

Stylepitiltä -30% alennusta kaikesta 3.11. asti

Tulin vinkkaamaan, että Stylepitiltä saa nyt neljän päivän ajan -30% alennusta kaikesta, alennetut hinnat näkyvät valmiina tuotteissa. Itseäni houkuttaisi kovasti esimerkiksi nämä Anguluksen talvisaappaat, mutta sitten pitäisi hankkia neidille takkia, yms kenkien sävyyn sopivaa niin kengät ei taitaisi enää niin edullisilta tuntua :)

Nyt siis jos jotain talvivarustetta puuttuu niin tuolta löytyy päästä varpaisiin tuotteita :)

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Lahjaideoita 5-vuotiaalle tytöille..?

Meillä juhlitaan pian 5-vuotiasta esikoista.. ja emme ole vielä keksineet miehen kanssa, että mikä on neidin syntymäpäivälahja. Neiti on kyllä esittänyt toiveita, mutta yllättävän kovilla hintalapuilla on nämä toiveet varustettu.. 

Kauppareissulle neiti on jo useamman kerran ihastellut tällaista näytekappaletta.. 

 
Hintaa oli ainakin 89,95€.. Jos jollain antaa vinkkiä saako mistään edullisemmin niin sitten ehkä voisi harkita tätä.. Miten niin en vaikuta kovin innostuneelta :D

En tiedä onko muilla kokemusta, mutta olen huomannut että aika usein joku kalliimpi lelu tai juttu mielletään ostettavaksi joululahjana.. Toisaalta eikö se oma syntymäpäivä paina vaakakupissa niin sanotusti enemmän.. Niin miksi sitten kuitenkin halutaan "arvottaa" joululahja kalliimmaksi ja että kaiken lisäksi useimmiten lapsi itse ei oikeasti tiedä keneltä se lahja on.. Tällainen ajatus nyt tuli tässä yhteydessä mieleen kun tyttö selitti tästä Furbystä mummulleen, joka tuli sitten taas juttusilleni ja totesi että ehkä ennemmin sitten tällainen arvokkaampi joululahjaksi.. Hassua. :)
 
Kun se joulukin on jo melko lähellä niin olen tehnyt listaa, johon kirjaan ylös tytöille tarpeellisia juttuja mitä sitten mummut ja kummit voivat halutessaan ostaa joululahjaksi. Itse päätin, että tänä vuonna me vanhemmat ostamme korkeintaan kaksi lahjaa per muksu.. Niitä lahjoja kun tuppaa muutenkin tulemaan ihan liikaa.. 

Tällaisia ajatuksia tällä erää.. :)