tiistai 6. joulukuuta 2011

Talvivarusteista..

Nyt sitä lunta sitten vihdoinkin on tullut ja toivon kovasti, että myös pysyisi. Välillä on tuntunut jo lähes ahdistavan pimeältä.. Tänä vuonna jouluvalmistelut ovat kyllä pahasti jäljessä.. tässä olen hiljalleen netin kautta tehnyt lahjahankintoja, mutta muut valmistelut ovat tekemättä.. On ollut niin kiire muka ettei jouluverhoja ole ehtinyt vaihtaa. Toisaalta jännitän sitä miten työsopparin kanssa käy, että päättyykö vuoden loppuun vai jatketaanko. 

Työn puolesta pääsee lähes päivittäin ulkoilemaan ja tuntuu, että pitää olla kunnon kamppeet ettei vilustu. Olen kyllä tytölle hankkinut kunnolliset kamppeet, mutta omat on olleet aika vanhoja.. Aloitin talvivarusteiden päivittämisen tilaamalla Brandosilta Sorel Cumberland Lea- merkkiset kengät. Toivotaan, että olisivat nappihankinta.. Alekoodilla sain lisäksi 20% pois hinnasta niin kengille jäi hintaa 79,20€ (norm. 99€). 
Sorel Cumberland Lea, 99€, Brandos.fi

Sitten tässä on tullut mietittyä jo ensi talvea, lähinnä tytön talvivaatteiden osalta.. Jonkun mielestä se voi olla tyhmää, kun eihän tämäkään talvi ole vielä kunnolla alkanut mutta omasta mielestä on parempi yrittää hankkia laatua edullisesti eli alennusmyynneistä.. Ensi talven haalariksi olen ajatellut kuvassa olevaa Cupcakea koossa 98cm. Aika monesta nettikaupasta tuo koko on jo loppu tai sitten vielä normaalihintaan.  
Cupcake fuksi talvihaalari n. 135€
Huomenna sitten paluu arkeen kolmen päivän ajaksi.. meinaa tällainen vapaa keskellä viikkoa sekoittaa loputkin viikonpäivät eli todennäköisesti elän huomenna maanantaita.. mutta sehän onkin sitten entistä positiivisempi yllätys kun perjantai koittaa :) Tykkään kyllä kovasti työstäni ja tyttö viihtyy hoidossa hyvin, itse asiassa tosi reippaasti on sujunut tämä syksy.. ei haitannut vaikka hoitajakin muuttui välillä aikaisemman jäädessä äitiyslomalle. Vaan nyt taidan suunnata nukkumatin maille..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti