keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Neidille juhliin ja H&M alennuskoodi

Tänään mulla on siivouspäivä, vein tytön virikehoitoon ja ajattelin että nyt laitan matot yms pihalle ja siivoan kunnolla. Vaan jumitin tähän koneelle heti alkuunsa. 

Aiemmin postasin Pompdeluxin ihanasta mekosta, joka olisi täydellinen kesän juhliin ja toki menisi muunakin vuoden aikana kun laittaa pitkähihaista alle, jne. Nyt tulin siihen tulokseen, että mekko jää odottelemaan alennusmyyntiä (jos sinne sitten enää kokoja jää) ja tilasin H&M:ltä. Sieltähän saa nyt alennusnumerolla 9734 10% alennusta koko valikoimasta (koskee tieten aikuistenkin vaatteita). Ostosmääriin nähden saisi kyllä nuo alennuskoodit olla välillä hieman isompia :P Toisaalta eiväthän ne vaatteet niin kalliita ole normihinnoillakaan.. 

Mekko 9,95€, H&M ja Kavat Emily juhlakengät 24,47€ Anton&Nina
Eli näillä nyt sitten kesän juhliin :) Ja jos nyt sitten tarttuisin vihdoin viimein imuriin ja moppiin :) Aurinkoista keskiviikkoa!

3 kommenttia:

 1. Äääh, juuri tilasin parilla sadalla Henkkarilta, kun tuli postissa tuo koodi=/
  Aina ei voi voittaa!

  Sulla on muuten käytössä tuo ärrrsyttävä sanavahvistus. Ajattelin vain kertoa, ellet ole huomannut =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa harmi, mut noinhan se just yleensä menee :P Eipä silti tuo 10% ihan hirmuisesti ainakaan mun tilaukses tuntunu mut onhan se isommissa tilauksissa jo jotain :)

   Kiitti kun mainitsit sanavahvistuksesta, otin sen nyt pois. :)

   Poista
 2. Ihana mekko ja kengät! Harmi kun jäi huomaamatta että H&M:llä oli tuollainen mekko, olisi lähtenyt kyllä tilaukseen ;)

  VastaaPoista