perjantai 4. tammikuuta 2013

Talveen 2013-2014 alennusmyynneistä

Onneksi maanantaina alkaa työt niin on vähemmän aikaa tehdä nettiostoksia ;) Ei silti, hyvin olen malttanut alennusmyynteihin odottaa. Ja hankinnat, mitä olen tehnyt tulevat ensi talveen.. Joo onhan tässä toki tätäkin talvea vielä jäljellä ja kesä sekä syksy ennen sitä talvea.. mut silti :) Tän talven ulkoilukamppeet löytyi viime talven alennusmyynneistä. Toki pistää nuo kokoasiat mietittymään.. mutta ainakin tähän asti ovat osuneet kohdalle *koputtaen puuta*. Mutta joka tapauksessa aika violettipainotteiseksi meinasi mennä ensi talvi, vaan piti ottaa mukaan hieman vaaleanpunaista ja on hieman eri sävyjä violetista :)


Asusteetkin on jo aikalailla mietittynä, mutta niitä ehtii miettiä vielä sitten käyttöajankohtaa lähempänä enemmän :) Racoonin heartmade haalarikin olisi ollut kaunis, mutta meillä on tämän talven käytössä Cupcaken fuksia, joten siten päädyin haalarissa Molo Kidsin Polarikseen Purple magic-värissä ja se löytyi täältä. Racoonin takki Lasten taikamaasta ja housut Stylepitistä. Nämä tosiaan löytyi hyvin alennuksin ja sattuipa vielä niin, että ilman toimituskuluja. 

Mukavaa viikonvaihdetta kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Juuri samanlaista Racoon settiä olen ajatellut meillekin ensi talveen, harmi kun tuolta Taikamaasta oli loppunut meidän koot, kiitos kuitenkin vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta Stylepitillähän oli vielä hyvin kokoja tuosta takista :)

      Poista