maanantai 4. marraskuuta 2013

Kuulumisia ja alevinkki

Täällä pitkästä aikaa. Olen kyllä tiiviisti seurannut muita blogeja, mutta omaa en ole ehtinyt kiireiltä päivittää. Meillä on talossa nyt 4-vuotias prinsessa, uskomatonta miten nopeasti neljä vuotta on kulunut. 

Mahdollisesti jatkossa tulee ehkä useammin päivityksiä, koska olen kuun lopulla hyppäämässä työelämän oravanpyörästä kotiäidin kenkiin, meille on tulossa vauva ensi vuoden alussa <3 Olen joskus aloittanut kirjoittamaan tänne aiheeseen liittyen.. tämä vauva on enemmän kuin toivottu, koska pari menetystäkin tässä matkan varrella on ollut. Nyt kaikki mennyt kuitenkin hyvin ja toivottavasti näin on loppuun asti. 

Ai niin jonkinlaista alevinkkiä tulin myös jakamaan, Stockmannilla on nimittäin vielä 6.11. asti mahdollisuus saada -20'% jouluvaloista ja tilauksia saa tehtyä toimituskuluitta 17.12. asti.

Löysin tällaisen kynttelikön Elloksen valikoimasta ja jostain blogista luin että Konstmidella olisi tällaisia.. Elloksen valikoimassa oleva kynttelikkö oli kuitenkin hinnaltaan jotain 80e, eikä valmistajasta tietoa.. No mutta nyt löysin Stockmannin-verkkokaupasta tämän ihanuuden. Perinteisen kaunis, mutta ajaton.. 

Konstmide-kynttelikkö, kuva: Stockmann-verkkokauppa
Nyt iltapuuhien pariin ja taitaa tämän viikkoinen Erilaiset äidit-jaksokin tulla katsottua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti