perjantai 7. helmikuuta 2014

I´m your Tamagotchi.. alevinkkejä leluista

Moniko muistaa Tamagotchin? Tai oletko omistanut sellaisen.. Itse muistan, että tämä oli ala-asteella 90-luvulla hitti. Ja silloin niitä ei verkkokaupoista ostettu. Sain tässä joku päivä sitten 10 € alennuskoodin Lekmer-verkkokauppaan, mutta kun meillä ei muuten vaan leluja ostella ympäri vuoden niin annoin asian olla. Nyt kuitenkin sähköpostiin tuli viikonlopun tarjous-sähköposti ja päädyin käyttämään tuon alekoodin. Tamagotchin hinta näyttää olevan normaalisti tuolla verkkokaupassa 34,90€ ja olikohan jossain kaupassa samaa luokkaa.. Nyt tällä hetkellä verkkokaupan tarjoushinta on 23,90 €, toki postikuluja tulee sitten se 4,90€. 
Tamagotchi, Lekmer.fi
Tamagotchin lisäksi ostoskoriin lähti viikonlopun tarjous Playmobilin kannettava nukketalo. Tämäkin tuotemerkki on omasta lapsuudesta tuttu. Lapsellani on leikeissä minun vanha Playmobil-perhe joten kestäviä ja mieluisia leluja ovat :) Viikonlopun tarjoushinta oli 31,90€, normaalihinta 69,90€ eli aika hyvä alennus :)
 
Playmobil kannettava nukketalo, Lekmer.fi
Meillä ei tosiaan leluja ostella kuin pari kertaa vuodessa synttäri ja- joululahjaksi, joten leikkiin nämä pääsevät myöhempänä ajankohtana, mutta uskoisin että mieluisia ovat :)

Mukavaa viikonloppua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti