sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Alennusmyynneistä ja syysuutuuksia

Olen nyt pariin kertaan käynyt Polarn O. Pyretin alennusmyynneissä, olin listannut itselle mitä sieltä haluaisin neidille syksyä ja ensi kesääkin silmällä pitäen. Ehdoton must have-juttu ensi kesälle oli hellehaalari, jollaisen hankin tälle kesälle ja tykätty on. Vaikka alkuun mietin, että onkohan loppujen lopuksi kovin käytännöllinen mutta yksi tämän kesän suosikeista varsinkin hellepäivinä (joita toivottavasti vielä tulee lisää) :) Po.Pin liikkeessä oli jo syysuuttakin ja sieltä lähti mukaan seuraava pusero.. se oli paljon sievempi livenä kuin kuvassa :) 

Pusero 19,90 € Polarn O. Pyret

Eilen huomasin, että H&M:n liikkeessä oli jo syysuutta, ihan kivalta näytti vaatteet ja värit :) Ajattelin kuitenkin odottaa kuvastoa ja tilata sitten samalla itsellekin jotain :) 
Ellokselta odottelen alekuponkeja (joita yleensä olen armotta heittänyt pois, niitä sen kummemmin katsomatta) nyt on nimittäin paljon sellaista Vertbaudetia, mitä tahtoisin ehdottomasti hankkia :) 

Myös My rocking wardrobe-nettikauppaa olen katsellut, josko sieltä jotain tilaisi.. Aiemmin tekemäni tilauksen vaatteet ovat jo osittain käytössä, varsinkin se pusero jossa oli mansikka edessä, aivan ihastuttava! 

Vaan nyt täytyy lähteä ulos katselemaan, kun tuo aurinkokin tuli esiin eilisen sadepäivän jälkeen :) Rotuaaripiknikistäkin tulossa postaus, kunhan saan kuvia koneelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti