maanantai 25. heinäkuuta 2011

Wheatin ulkoiluvaatteita

Vaikkakin vielä on lämpimiäkin päiviä niin myös mulla alkaa ajatukset siirtyä tulevaan syksyyn ja talveen.. On jo kokeiltu viime kevään alehankintoja, että osuiko neidin kasvuarvio oikeaan ja nyt näyttäisi siltä että osui :) Teen myöhemmin vielä postauksen siitä, mitä neidin talvivaatetus pitää sisällään..

Tänään sitten löysin Wheatin takin ja housut ihan mielettömän edullisesti yhteensä 57,50€.. ja vieläpä postikuluitta!! Lazylazy.comin sivuilla toimitusehdot kohdassa lukee, että "35 euroa ylittävät tilaukset tulevat kuluitta, mikäli tuote löytyy varastosta". Ja kaiken järjen mukaan toimituksen pitäisi saapua tämän viikon lopulla. Aiemmin en ollut missään kyseiseen nettikauppaan "törmännyt" vaan nyt muutaman mutkan kautta löysin ja haluan jakaa tämän tiedon muillekin.. sieltä nimittäin löytyy myös Mini A Turea. Tokikin nyt kokoja on vähän, mutta hyvällä tuurilla voi tehdä hyviä ja edullisia löytöjä kuten minä tein! :) Jään nyt odottamaan miten toimituksen kanssa käy.. tuleeko niin pian kuin sivustolla luvattu.. Tässä vielä kuvat löydöistä.. 


Wheat takki ja housut, Lazylazy.com

2 kommenttia:

  1. Hei, onko sulla wheatin takki tallessa? Onko se mitä kokoa, luopuisitko siitä mistään hinnasta?

    VastaaPoista
  2. Heippa!

    Tuo koko setti on jemmassa ja näillä näkymin menee ensi syksynä vasta. On kokoa 2y ja neiti juuri nyt sen ikäinen mutta setti vielä tälle keväälle hieman reilu. En valitettavasti vielä raaski luopua :D

    VastaaPoista