sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Kuulumisia :)

On ilo huomata, että kyllä täällä vielä joku käy lukemassa vaikka en ole postannut pitkään aikaan. Nyt oli sopiva hetki niin päätin kirjoitella kuulumisia. Minä aloitin elokuussa lähes 2 vuoden tauon jälkeen työt ja olen kyllä tykännyt, mukavaa vaihtelua. Sopimushan on vain vuoden loppuun, että jatkosta ei vielä tietoa mutta toisaalta helpompi hakea töitä kun saa välillä sitä kaikkien työnantajien kuuluttamaa kokemusta..

Meidän neiti täyttää tässä kuussa 2v ja se tuntuu hurjalta.. Hän aloitti elokuussa perhepäivähoidossa ja on kyllä viihtynyt. Ehkä toisella viikolla oli aamuisin sitä itkeskelyä, joka yltyi aamu aamulta mutta minä lähdin aina vain töihin enkä jäänyt siihen hoitajan "riesaksi" päivittelemään tilannetta. Osaan luottaa siihen, että hoitaja osaa työnsä ja lapsi pärjää kyllä. Tottakai kaipaan sitä kotona oloakin jollain tapaa, kun ehti siihen kotiäitiyteen tottua, mutta en usko että neiti olisi "kasvanut" siten kotona ollessa minun kanssa kuin minä hoidossa muiden lasten seurassa.. Hän osaa sanoa nimiä, muutama pieni lausekin tulee jo.. ja pottailukin alkoi kiinnostaa, kun hoidossa oli yksi vähän vanhempi tyttö, joka käy potalla. 
Yleensä aamuisin, kun laitan tytölle vaatteet ja hän katsoo samalla lastenohjelmia, otan hänet syliin ja ollaan ihan rauhassa se hetki siinä ja saatan kammata samalla hänen hiuksiaan. Joinakin aamuina olen laittanut hänelle ponnarin, hänen hiuksensa kun yltävät jo olkapäiden yli, mutta hetken päästä neiti ilmoittaa jo "Pois" ja ottaa itse ponnarin hiuksista. 

Syyskuussa kävimme perinteisesti Ylläksellä, kaiken kaikkiaan mukava reissu. Lähdemme yleensä torstaina ja palaamme sunnuntaina. Ruska on kyllä näkemisen arvoinen.. Kävimme patikoimassakin, olimme lukeneet jostain paikallisesta lehdestä että kyseiselle tunturille pääsee rattailla ja matkakaan ei ollut hirmu pitkä.. Olihan se ihan hyvä patikkareitti, mutta rattaiden kanssa oli hieman työlästä kun oli reippaasti ala - ja ylämäkiä.. Huipulla oli sitten seuraavanlainen maisema, jonka näkemällä tunsi että kuntoilu oli sen arvoista :) 
Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille.. Palaan seuraavan kerran kirjoittamaan neidin talvikamppeista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti