torstai 13. lokakuuta 2011

Vaatteista...

Meillä on tällä hetkellä neidin vaatetilanne erittäin hyvä. Joka menoon löytyy jotakin, isän mielestä vaatteita on jo liikaa :D Olen melko tarkka siitä, mitä tytölle laitan päälle.. meidän vaatekaapista ei löydy mitään erikoisempia vaatemerkkejä vaan esimerkiksi H&M:n, Lindexin, Name it:n vaatteita löytyy paljon :) Paljon perusvaatetta ja sitten lisäksi muutamia ihanuuksia kuten POMPdeLUX, Cupcake, jne. Aika paljon olen alennusmyynneistä ostanutkin vaatteita, mutta todella paljon olemme myös saaneet vaatteita.. kierrättäminen sukulaisten kesken on mieluisampaa, kuin laittaa jatkuvasti kirpulle jotain.. Toisaalta meillä on mahdollisuus säilyttää vaatteita ja melko paljon niitä tuolla vintillä Ikean säilytyslaatikoissa on :)
Katselen yleensä hyvissä ajoin netistä, mitä alennusmyynnistä voisi hankkia.. ja yleensä koot mietin siten että ne menisivät vaikka seuraavana syksynä.. Toki joitain vaatehankintoja tekee siten, että kun on kerran pakko jokin tietty perusjuttu ostaa niin ei silloin jäädä alennusmyyntejä odottelemaan.. 

Tänään löysin seuraavia juttuja, mitkä voisi alennusmyynnistä hankkia :)

Maxomorran tunika, 24,90€, Niilo Ilo
Meillä on jonkin verran myös Maxomorran vaatteita ja mielestäni hinta-laatusuhde on niissä kohdallaan :) Tunikan pohjaväri on ruskea mutta väkisin omiin silmiin näyttää lähes mustalta.. silti hankintalistalle tämä :)

Cupcaken paita, 29€, Keltainen kettu
Tässäkin puserossa on sitä jotakin.. valitettavasti Kettu myy enää kokoa 128cm, että ilmeisesti on ollut suosittu tuote :) Hankintalistalle tämäkin, jos jossain sattuu tulemaan vastaan :)

Ja sitten vielä ulkovaatteista.. Polarn O. Pyretistä on tullut tämän vuoden aikana yksi suosikkimerkeistäni, tätä haalaria olen muutaman kerran hypistellyt liikkeessä mutta en ole raaskinut ostaa.. Muissa blogeissa on kerrottu, että tämä Po.pin välikausihaalari on todella hyvä ja pitkäkäyttöinen irrotettavan fleecen vuoksi.. 
Polarn O. Pyret välikausipuku, 135€
Tässäpä nämä.. taidan nyt ottaa kuvia talvijutuista ja tehdä niistä lupaamani jutun ihan lähiaikoina :) Mukavaa torstain jatkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti