torstai 18. elokuuta 2011

Arkisia juttuja :)

Nyt on sitten työt alkaneet ja tytön perhepäivähoito myös. Mimon&Myyn menossa-blogista sain todella hyvän vinkin lasten vaatteiden nimikoinnista päivähoitoa varten. Ja tilasinkin Name bubbles- nimitarroja, jotka oli kyllä tosi hienoja ja käteviä, verraten niihin ommeltaviin ja silitettäviin mitä omissa vaatteissa ollut silloin joskus.. toki niitäkin vielä saa, mutta itse kun en pahemmin innostu silittämisestä enkä juuri osaa ommellakaan niin nuo nimitarrat oli kyllä tosi hyvä juttu! Aluksi mietin, että eihän niitä vaatteita yms tarvitsisi nimikoida välttämättä ollenkaan, mutta sattuipa niin että perhepäivähoidossa on toinen saman niminen tyttö eikä heillä ole loppujen lopuksi paljon ikäeroa eli vaatteet saattavat osittain olla saman kokoisiakin. Niin tarroille tuli kuluineen joku liki 18e hintaa ja niitä oli 84kpl.

Sitten H&M:n tilauksesta asiaa.. Ne vaaleanpunaiset nilkkurit oli tosi hienot ja lämpimän oloinen vuorikin niissä on. Ja hyvin sai neidille ne jalkaankin. Tilasin sieltä puseroita, legginssejä, yms sellaisia vaatteita mitä helppo käyttää hoidossa, kotona ja talvihaalarien yms alla. Tämä seuraava mekkohan oli ihanan näköinen kun netissä katsoin...

 Ja tykkäsin kyllä paljon tästä ihan livenäkin kunnes aloin kääntämään sitä nurinpäin pesua varten, en ehtinyt kääntääkään kun huomasin..


..että mekko olikin valmiiksi rikki :( No toisaalta H&M:n vaatteiltahan ei huippulaatua voi odottaa mutta tämän mekon hintaan 14,95€ nähden sitä kyllä odottaisi! Ja ihmettelin miten tämä oli päässyt tarkastuksesta läpi.. En laittanut tilaukseen, että haluaisin uutta tilalle, mutta voipi olla että tuon mekon kuitenkin vielä hankin, ehjänä :)

Sellaista tällä erää.. toivottavasti nuo sateet jo lakkaisivat niin voisi puuhastella ulkonakin jotain :)

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Kiitos nimitarravinkistä :) täytyypä laittaa tilaukseen. Meillä on sellaisia kankaisia, mutta niiden kiinnittäminen kahden lapsen vaatteisiin on aina oma urakkansa. Tilasitko muuten niitä laminoituja vai laminoimattomia?
  Kivaa syksyä teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille on tilattu näitä jo pariin otteeseen :) En tohon laminointiin osaa vastata :) Mut hyvin ovat pysyneet käytöstä ja pesusta toiseen vaatteissa. Muistan itsekin millaisia nimikointeja aikanaan omissa vaatteissa oli.. sellaisia en jaksaisi oman muksun kamppeisiin värkätä. Nää Name Bubblesit on niin helppoja ja hyviä käyttää ;)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista