lauantai 6. elokuuta 2011

Vinkkejä otetaan vastaan, kiitos! :)

Eli edelliseen postaukseen viitaten meillä on tosiaan alkamassa päivähoito-aika viikon päästä ja nyt mietinkin, että mitähän kaikkea neiti tarvitsee.. Tähän on varmaan olemassa jokin lista jossain niin siitäkin voi vinkata :) On se hassua miten samaan aikaan voi olla innoissaan jostain asiasta ja toisaalta aivan kamalan haikealta tuntuu.. vaikka uskoisin, että tämä tekee hyvää kummallekin päästä kokeilemaan uutta :) 

Ja sitten toinen mitä mietin, että kun meillä on talveksi yksi haalari T2H baby baggie niin tarvitaankohan varalta toinen ja mikähän se voisi sitten olla.. Aiemmin olen postannut Minymon raitahaalarista, että josko sellainen joltain kätköistä löytyisi.. Huutiksenkin olen katsastanut, mutta vielä ei ole sopivaa löytynyt.. Olemme saaneet Reimatecin 86cm talvihaalarin, se ois tosi hyvä mutta ihan liian reilu, ainakin vielä.

3 kommenttia:

 1. Taitaa tulla hieman myöhässä, mutta päiväkotiin me on viety ainakin sisätossut, sadevaatteet, kumpparit, unilelu, vaippapussi, ja reppu jossa on vaihtovaatteita (kuten varapaita, -housut, -sukat jne.) :).

  Ps. olisin liittynyt lukijaksesi, mutta jostain syystä se ei tällä hetkellä ole "toiminnassa"..

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! :) Ei tullut ollenkaan myöhässä, neiti ehti olla vasta pari pv hoidossa kun hoitaja sairastui mutta huomenna pääsee taas tuttuun paikkaan :) Jos vielä voin kysyä niin onko teillä kotona sitten erikseen kumpparit ja sadeasu, yms? Mietin sitä, että olisko helpompi ettei tarvis kuljettaa ees taas..

  VastaaPoista
 3. Kyllä meillä on kotona toinen sadeasu ja kumpparit, niin ei tarvise kuskailla niitä ees taas. Mutta eihän se välttämätöntä ole :).

  VastaaPoista