perjantai 5. elokuuta 2011

Tänään on ollut hyvä päivä... ja Smaahjerter iso ale!

Kävin aamulla työhaastattelussa, sain soiton nyt iltapäivällä, paikka on minun! Vuoden loppuun, mutta kuitenkin! En ole ollut töissä pariin vuoteen, että virtaa kyllä tuntuu olevan.. Tässä on ollut melkoinen tunnemyllerrys, toisaalta ihan mahtava juttu, toisaalta ihan kamala kun äidin pieni aloittaa hoitopaikassa. Olemme olleet hoitopaikkajonossa, siltä varalta jos töitä löytyisi niin saimmekin perhepäivähoitopaikan ihan läheltä kotiamme. On toki viime päivinä tullut huonojakin uutisia, mutta heti seuraavana sain kutsun työhaastatteluun. Elämä on täynnä yllätyksiä.

Ja sitten vielä ostosjuttuja :) Olipa muuten tuskallista tehdä ostoksia Smaahjerteriltä, on ehkä muutama muukin linjoilla.. sen sata kertaa kun kirjoitin aina uudestaan yhteystietoni, yms ja sitten viimein sain sähköpostiin tilausvahvistuksen.. Osaisikohan joku kertoa, että kun tilausvahvistus saapuu ja yrityksellä maksutiedot niin vaikka siinä vaiheessa iski TAAS error niin meniköhän maksu perille?? Toivotaan, että näin on ja Sofie Schnoorin tähtitennarit sekä talvisaappaat saapuvat :) Olin jo aiemmin huomannut, että Sofiet oli 350DK!! Jäin miettimään ja seuraavana päivänä hinta nousi johonkin 523DK ja tänään se taas tippui ja niin lähti (toivottavasti) tennarit meille ja lisäksi tosiaan liilat talvisaappaat 450DK!

2 kommenttia:

  1. Onnea työpaikasta!Ja kiitos hyvästä vinkistä. Meille lähti samat tennarit ensi kevääseen, sattui juri olemaan meidän kokoa kun vastaavat ovat olleet tämän kevään lempparit!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! :) Kyllä meinaa hieman jo jännittää vaikka varsinaiseen aloitukseen viikko aikaa :) Enemmän ehkä jännitän tytön hoitopaikkaan menoa, mutta onneksi hieman tuttu ennestään se hoitaja :) Niin ja ole hyvä! Itsekin mielenkiinnolla odotan millaiset tennarit on livenä, varmasti ihanat!

    VastaaPoista