torstai 4. joulukuuta 2014

Jouluista asiaa... ja joulukorttihankintoihin vinkki

Jälleen on koittanut se aika vuodesta, että touhua ja puuhaa riittää.. Minä keksin, että haluan muuttaa jouluksi makuuhuoneen yläkertaan ja alakertaan laitetaan tytöille leikkihuone. Melko liki joulua menee tämä toteutus mutta uskoisin sen olevan sen arvoista. Toki ei ole hirveän mukava, kun päässä raksuttaa niin paljon ideoita ja ajatuksia tämän pienen pintaremontin ja mööbleerauksen suhteen että yöunet meinaavat jäädä lyhyiksi.. 

Olen niitä ihmisiä, joille lahjojen keksiminen ja antaminen on melkeinpä antoisampaa kuin lahjojen saaminen. Olen päättänyt tänä vuonna, että en keksi väkisin kenellekään mitään vaan ostan ajatuksen kanssa jotain tarpeellista ja kivaa niille, joille olen ehtinyt jo lahjoja miettiä. Omien tyttöjen kohdalla lahjat on jo hankittu. Puolison kanssa sovittiin, että eiköhän siinä ole molemmille lahjaa kun tehdään tuo pieni pintaremontti :)

Meillä jouluun kuuluu perinteitä.. joka jouluaatto kokoonnumme miehen lapsuudenkotiin viettämään joulua hänen vanhempien ja sisarusten perheiden kanssa. Aion opettaa lapsilleni, että yhdessäolo lähimpien kanssa on todella arvokkaampaa kuin ne lahjat.. ehkä he eivät asiaa ihan vielä ymmärrä, mutta jonain päivänä. Yhdessäolon lisäksi se tunnelma, minkä anoppini jouluksi heille loihtii on todella lämmin. Enkä ole ihan varma muistammeko aina kiittää häntä siitä työstä ja vaivasta minkä hän näkee yhteisen joulun eteen. 

Yritän tehdä listaa, että mitä kaikkea pitäisi tehdä ennen joulua.. Joulukortit ovat listan kärjessä. Minulla olisi idea, joulukorttikuvaukseen tytöistämme mutta en muka ole vielä ehtinyt toteuttaa siitä. Tämän lisäksi pidän kovasti joulukorttien askartelusta, mutta olen kahden vaiheilla sen kanssa että keksinkö mitään kivaa, uutta ideaa korttien tekoon.. Jos en keksi niin sitten hankin joulukuvakorttien lisäksi kortteja täältä.  Paapii Designilla on mitä ihastuttavampia kuoseja niin kankaissa kuin korteissakin. Ja kankaista sen verran, että meillä on teetettynä tytöillä vaatteita Siiri&Myyry-aiheilla ja ne ovat pysyneet pesusta toiseen hyvänä. Onhan ompelijalla teetetty vaate hieman arvokkaampi kuin mitä kaupasta löytyy, mutta jotain eroa on kyllä sitten laadussakin. 

Joulukortti Bambi ja orava 1,50€, Paapii Design

Joulukortti Peura, ruskea 1,50€, Paapii Design
 Eivätkö olekin ihania nuo kortit.. Ja samoilla kuvilla löytyy pienempiä pakettikortteja, mutta kuka sanoo ettei niitä voisi käyttää myös joulukorttina :) Ja tässä vain pari esimerkkiä, verkkokaupasta löytyy lisää. 

Ihanaa joulunodotusta kiireistä huolimatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti