torstai 25. kesäkuuta 2015

Hei hei mitä kuuluu

Moni blogia kirjoittava tietää varmasti sen tunteen, kun olisi se into kirjoittaa ja tehdä postauksia mutta jostain syystä sitten kuitenkin ne tekstit ja kuvat jäävät niin sanotusti pöytälaatikkoon eli julkaisematta. 

Itsellä on jäänyt kirjoittaminen todella vähälle, mutta yhä käyn lukemassa ja kommentoimassa blogeja lähes päivittäin. Se on itselle sellainen tapa nollata kaikki ja "ahmia" tietoa lastenvaateuutuuksista, lasten kanssa tehtävistä askartelu&puuhasteluvinkeistä, matkustelusta, yms. 

Meidän arki rullaa aika tasaisesti ja alkusyksystä palaan työelämään ja tytöt saivat hoitopaikat samasta päiväkodista. Esikoiseni on jo sitten kohta eskarilainen. Jälleen kerran ei voi kuin ihmetellä miten aika rientää. Itse täytin alkuvuodesta pyöreitä, en kokenut minkäänlaista ahdistusta.. Ikähän on vain numeroita. Näin jälkeenpäin ajateltuna voin sanoa, että koin viime vuonna kriisin. Olkoonkin sitten vaikka se ikäkriisi, mutta luulen että siinä oli kyse myös jonkinlaisesta lievästä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta, tms. Näin olen itsekseni pohtinut asiaa. Itsetunto oli nollassa ja koin olevani huono kaikessa mitä tein..

Minulla oli kuitenkin valtava puhumisen tarve, yritin kautta rantain pyytää apua neuvolasta mutta siihen ei osattu tarttua. Ja uskon, että moni joka sitä apua todella tarvitsisi ei osaa sitä pyytää tai tarjottaessa ei halua ottaa vastaan. Parisuhde voi tuolloin paremmin kuin koskaan, mutta samanaikaisesti pahemmin kuin koskaan. Koin olevani jumissa täällä neljän seinän sisällä lasten kanssa, mutta toisaalta asiat eivät ratkenneet ennen kuin aloin puhua siitä.

 
Pinterest

Nyt kuitenkin kaikki on hyvin. Olen palaamassa kesän jälkeen työelämään ja tytöt saivat hoitopaikat samasta päiväkodista. Luulenpa, että pienemmän hoidon aloitus jännittää minua enemmän kuin uusi työ. Mutta onneksi lapsilla on tapana sopeutua nopeammin uusiin tilanteisiin kuin mitä aikuisten ja hyvä niin. Esikoisen kanssa käytiin jo tutustumassa hänen tulevaan ryhmäänsä ja hän olisi jäänytkin sinne heti tutustumispäivänä :D 

Olen aina uskonut siihen, että vaikka asiat olisivat kuinka huonosti tahansa jollakin hetkellä niin ne silti kääntyvät vielä parhain päin. Tällaisin ajatuksin tähän päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti