torstai 2. helmikuuta 2017

Kaapissa kutistuneita farkkuja? - Finlaysonin kampanja

Pitkästä aikaa kirjoittelen, kun sain sähköpostia Finlaysonilta jossa kerrottiin vanhojen farkkujen uusiokäyttöön liittyvästä kampanjasta.


Tyhjennä kaappisi hylätyistä farkuista ja tuo ne meille! Meille voi palauttaa kaikenkokoisia ja -värisiä käytettyjä farkkuja, farkkutakkeja ja muita farkkuvaatteita. Lähetämme farkkusi Belgiaan, jossa ne lajitellaan, murskataan ja kehrätään pyyhkeiden valmistukseen soveltuvaksi kuiduksi. Lopputuloksena on valmiita, upeita pyyhkeitä, joiden materiaalista 40 % on kierrätyskuitua. Nämä kierrätysfarkusta valmistetut pyyhkeet tulevat myyntiin toukokuussa Finlayson-myymälöihin ja -verkkokauppaan.
Saat jokaisista myymälään tuoduista farkuista vastalahjaksi 10 euron arvoisen etusetelin, jonka voit käyttää vähintään 30 euron ostoksen yhteydessä Finlayson-myymälöissä. Etuseteleitä voit käyttää myös useamman kerralla, esim. 2 etusetelillä saat 20 euron alennuksen 60 euron ostoksesta jne. Etusetelit ovat voimassa 28.2. asti ja niitä ei voi yhdistää muihin kampanjoihin.
Meitä lähinnä oleva myymälä on kuitenkin useamman kymmenen kilometrin päässä niin tilasin Finlaysonin verkkokaupasta RePackin, joka on maksuton ja toimitetaan lähipostiin josta sen voi sitten noutaa, pakata farkut ja palauttaa lähipostiin lähetettäväksi. Jokaisista farkuista saa 10 euron arvoisen etusetelin, jonka voi sitten hyödyntää Finlaysonin tuotteita ostaessa. Ihan mukava etu, mutta itseä motivoi tällä kertaa enemmän se että pääsen vanhoista farkuista eroon ja niistä tehdään jotain uutta :) Tästä pääset Finlaysonin kampanjasivulle. Nyt kaikki kierrättämään vanhoja farkkuja :)

Kuva ja kuvateksti lainattu Finlaysonin sivuilta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti