keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Aurinkoinen aamu ja kesätennareita

Onpa kyllä ihana herätä uuteen aamuun, kun aurinko tervehtii ensimmäisenä :) Neiti aloittaa tänään virikehoidon tutulla perhepäivähoitajalla. Äiti ajatteli sillä välin tehdä omia hommia ja laittaa vaikkapa taas kirpputavaroita valmiiksi. Toki vintissäkin pitäisi aloitella tavaroiden läpikäymistä, että huonevaihdos saataisiin tehtyä tämän kevään aikana.

Katselin tuossa sähköposteja läpi ja nyt oli tullut Crocsilta uutiskirje poikien uutuuskesätennareista. Jos vain ois poika, jolle ostaa nämä niin taitais lähtee heti ostoskoriin :) Kokoja löytyy 23 - 31.

Hover Slip On Kids Cars, 39,95€ Crocs
Onhan siellä toki tytöillekin hienoja kenkiä, esimerkiksi nämä Hello kitty- tennarit joista pari pienempää kokoa on jo loppunut, nyt kokoja löytyy 25 - 35.

Hover sneak Hello kitty, 44,95€ Crocs
Vaan nyt tuo aurinko kutsuu ulkoilemaan. Aurinkoista keskiviikkoa! :)

2 kommenttia:

  1. Moikka! Löysin blogisi, kun kommentoit omaani :-)
    Tosi kivat nuo Autot tennarit kyllä ovat. Mulle tuli sama mainos aamulla sähköpostiin ja hetken pohdin tilaamista. Mun pojat tykkää käyttää kesällä crocseja (ja 5v on suuri Autot fani), mutta mietin sitä että ovatkohan nuo hiostavat jalassa kesä helteillä?

    VastaaPoista
  2. Kiva, että löysit tänne :) Joo eipä tuossa materiaalista ole tietoa, että mitä on.. mikäänhän ei ole aikuisistakaan inhottavampaa kuin hiostavuus helteellä :P Jos nuo on vähänkään samaa materiaalia kuin Cientat niin uskoisin et menee helteellä. Odotan tässä, että pääsen Cientat ostaan neidille. Tulevat näin keväällä joskus toukokuulla Stockmannille ja voin kertoa että ihan huiput kesäkengät niin tytöille kuin pojille. Ja niiden lisäks tällekin kesää yhdet Crocsit :)

    VastaaPoista