perjantai 16. maaliskuuta 2012

Hinta-laatusuhteista ja kokoeroista

Kävin tuossa neidin kesävaatteita läpi ja huomasin, että Me&i-tunikoissa ei juuri kokoeroa ole.. eli viime syksyn meininki jatkuu vai ovatko koot muuttuneet?

Me&i tunikat, kaksi koossa 98/104 ja yksi 86/92
Yllä olevassa kuvassa siis pari tämän kesän tunikaa ja yksi viime kesän mallistosta. Minun silmään kokoeroa ei juuri ole vaikka viime kesäinen on kokoa pienempi kuin nuo kaksi. Harmillista sinänsä, että nämä taitavat mennä vain tämän kesän.. En tiedä onko muilla tullut vastaan sellaista ongelmaa, että nuo hihansuut olisivat tavallista kireämmät? Sen vuoksi neiti ei kovin mielellään olisi tuota apinatunikaa päällään pitänyt. :/ En voi sanoa muuta kuin, että näiden hintaan nähden toivoisi laadun olevan parempaa. Toki nämä jutut pieniä kun syksyllä tilaamani tunikat piti palauttaa kokonaan ompeluvirheiden vuoksi. Eli joka tapauksessa käyttöön nämä tulevat, kuitenkin.

Seuraavaksi halusin kertoa Cirafin collegehousuista, joissa melko hyvä hinta-laatusuhde :) Tyylisuuntauksia-blogin Jarna mainitsikin että laatu saattaa vaihdella jonkin verran mutta hintahan on ihan eri kuin esim Me&i-vaatteissa :) Nämä housut ovat kuitenkin tosi hyviä niin kotona kuin hoidossakin. 

Housut Ciraf, 5,95€
 Näitä on tullut eri väreissä ja mielestäni kiva yksityiskohta tuollainen pieni sydänkuvio. Ja näissä ei taskuja ole mitkä toisinaan pienen ihmisen käytössä hankalia lähinnä.. mekoissa yms eri juttu, mutta housuihin niitä ei vielä kaivata :) Nämä molemmat 92cm, juu kokoeroa näyttää olevan mutta oikean puoleiset pesty useampaan kertaan ja käytetty on paljon. Nuo liilat päätyi ostoskärryihin vasta tänään :)

Lopuksi vielä ihana Minni-teeppari, joka löytyi KappAhlista ja on niin söpö! :)

Minni-teeppari 9,95€, KappAhl
 Nyt viikonlopun viettoon, tuli ostettua hieman herkkuja.. Kinder-suklaamuniakin vaan ei yhtään Barbapapaa vielä :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti