maanantai 5. maaliskuuta 2012

Time for a change

Asumme rintamamiestalossa, jossa on yksi makuuhuone alakerrassa ja kaksi yläkerrassa. Tähän asti olemme kaikki nukkuneet alakerran makuuhuoneessa. Yläkerrassa on kuitenkin isompi makuuhuone kuin mitä tuo alakerrassa oleva on ja nyt olenkin suunnitellut että "muuttaisimme" alakerrasta yläkertaan. Saisimme enemmän tilaa ja alakertaan tulisi leikki/vierashuone :) 

Mukava suunnitella millaista tapettia yläkertaan sitten laittaisi ja lattiakin kaipaisi jotain uutta pintaa.. Alakerrassa oleva huone on remontoitu pari vuotta sitten ja emme lähde siellä pintoja muuttamaan.
Pitäisi varmaan mennä paikalliseen rautakauppaan katselemaan tapettivalikoimaa, mutta toisaalta tykkäisin erittäin paljon Tapettitalon valikoimassa olevasta Ritva Kronlundin Kirsikkapuu-tapetista, mutta toimisiko se vain yhden seinän tehostetapettina vai voisiko sillä tapetoida kokonaisen huoneen...

Ritva Kronlundin Kirsikkapuu
Yläkertaan siirtyisivät siis sänkymme yms, joten sinne ei oikeastaan uusia kalusteita tarvita. Vaan alakertaan tarvitaan.. :) Olen sisustanut tätä taloa vanhalla, uudella ja uusvanhalla :) Muistan nimittäin mitä oma mummoni tykkäsi, kun hänen lapsuudenkotinsa seinät oli maalattu uuden omistajan maun mukaisesti pinkiksi.. silloin pääsi mummolta ruma sana. Mielestäni kodin pitää toki näyttää asukkaaltaan, mutta jos vanhaa taloa remontoi niin hieman kunnioitusta sille, kiitos :)


Mutta niihin kalusteisiin.. Löysin Kaunis pieni elämä-blogin kautta uuden Leikkikauppa.fi, joka myy erilaisten leikkisettien ja lelujen lisäksi lasten huonekaluja. Ensimmäisenä silmiini osui tämä ihastuttava vanhan ajan tyylinen pulpetti :) Onhan tuotteella toki hintaa, mutta umpipuinen joten kestää varmasti äidiltä tyttärelle, isältä pojalle :) Ja mitä olen katsellut netistä samanlaisia vanhan ajan pulpettaja myydään melko korkeilla hinnoilla.. Joka tapauksessa kannattaa käydä tutustumassa uuteen nettikauppaan :)


Moulin Roty pulpetti 220€, Leikkikauppa.fi 
 

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis tapetti!

    Myimme aikoinaan muuten aidon, vanhan, valkoiseksi maalatun pulpetin kympillä pois, kun oli niin hankala. Lapsetkaan ei tykänneet siitä ja vei tilaa liikaa. Ovatpa ne nyt hinnoissaan =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, oon sen jonkin blogin kuvassa nähnyt ja näytti seinälläkin hyvältä :)

    No onpas se sitten edullisesti mennyt :D Ovat tosiaan hinnat muuttuneet. Toisaalta muistin juuri, että anoppilasta löytyy tollanen keltainen pulpetti.. josko sen lainais ja palauttais sitten kun kyllästyy :D Meillähän neidillä käytössä vanhan ajan nuorisosänky.. löytyi tämän talon vintiltä ja se maalattiin vaaleanpunaiseksi ja siinä on pinnasängyn jälkeen uni maistunut. Huuto.netissä myyvät samaisia sänkyjä 100e hintaan :P

    VastaaPoista