lauantai 3. maaliskuuta 2012

Muutoksia ja puhelinkuume :P

Eilen sitten päättyi puolen vuoden mittainen sijaisuus, olo oli haikea ja kovasti toivoisin että voisin vielä tuolta saada töitä. Työporukka oli mahtava! Ja ylitin siinä itseni, että kun aiemmin luulin ettei minusta olisi kyseiseen vaativaan ja haasteelliseen työhön mutta sain todeta luulon vääräksi :) Nyt katsellaan neidin kanssa kotosalla hetki, että mitäs seuraavaksi keksittäisiin. Virikehoitohakemus on vetämässä, koska ymmärrän nyt kuin hyvä juttu sellainen päivähoitomuoto on. 


Vaan sitten sellaiseen aiheeseen kuin puhelinkuume :P Siis en tietääkseni tarvitse nyt uutta puhelinta, nykyinen toimii vallan hyvin. Mutta silti kun lähes kaikilla ystäväpiirisssä on kosketusnäyttöpuhelinta niin kyllähän sitä omaa puhelinta näppäillessä alkaa miettiä, josko hankkisi uuden. Toisaalta voin tässä katsella ja tuumailla rauhassa sopivaa mallia ennen ostopäätöstä. Vaan niin kauan kuin mulla on puhelimia ollut niin merkki on ollut Nokia ja siinä aion mahdollisen seuraavan puhelimen hankinnassakin pysyä. Ja nyt erityisesti kiinnostaisi tämä Nokia Lumia 710.

 Vaan alkuperäiseen aiheeseen palatakseni eikös se ole niin, että kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu :) Asioilla on oma tarkoituksensa ja sitä rataa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti