keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

H&M syksystä meille


Tänään aamulla ensimmäiseksi avasin tietokoneen, koska tiesin että H&M:n syysjutut ovat tänään netissä ja kaupoissa ostettavissa. Ainoa asia mikä hieman ihmetyttää, että mihin on jäänyt vanha kunnon kuvasto? Ilmeisesti se toimitetaan vasta heinäkuun lopulla.

Olen siis ihan vasta käynyt tytön vaatekaapin läpi ja totesin että kovin paljoa sinne ei tarvita että pärjätään kyllä syksy. Mutta kuten aiemmin postasin, lähti Lindexiltä pari juttua meille ja nyt H&M:ltä en melkein osannut päättää mitä (kaikkea) tilaisin. Onneksi oli myös paljon sellaista kivaa mitä en osaisi kuvitella meille. Laitankin tähän nyt tylsästi vain pari kuvaa suosikeista ja yhden joka jäi mietityttämään.. 

Pusero, 9,95€ H&M
Mekko, 12,95€ H&M
 Näiden lisäksi tuli tilaukseen paljon muutakin perusjuttua.. 
Ja tämä oli se ainoa tuote joka jäi mietityttämään.. Toisaalta tarvittaisiin mutta onko turhan samanlainen kuin toissa syksyn fleecetakki vai oliko peräti viime vuotinen. Se meillä on jäämässä kohta puolin pieneksi. 

Fleecetakki 9,95€ H&M
 Vielä pitäisi katsoa mitä itselleni tilaan syksyyn. Onneksi äippäpuolen vaatteissakin näytti löytyvän ihan kivoja juttuja :)

Löytyikö teidän syksyyn H&M:ltä hieman jotain vai vähän enemmänkin? :)

3 kommenttia:

  1. Ainut mikä tässä vaiheessa aiheuttaa toimenpiteitä, on keltaiset chinot :D Mä luulen että ne menee aika nopeasti, joten pitänee nappaista omat ennen kuin myydään loppuun!

    VastaaPoista
  2. Kun ei mitään tarttis. En taida toimia vielä tässä vaiheessa.

    VastaaPoista
  3. Sama "vika" mutta aina sitä löytää jotain tilattavaa. Itselle ne kyllä paljoa löytänyt.. muutaman perusjutun.

    VastaaPoista