torstai 26. heinäkuuta 2012

WANTED T2H Othello with flower vm 2011/2012

Haluaisin ostaa joko uuden tai käytetyn hyväkuntoisen Ticket to heaven Othello haalarin, josta kuva alapuolella. Etsin kokoa 92 tai 98cm, jos joku osaa sanoa että kumpi olisi parempi koko loppusyksystä 3v täyttävälle neidille niin kiitän avusta :) 

Kuva lainattu T2H sivuilta


Ticketin vaatteethan ovat olleet tavallista reilumpaa, mutta mielestäni ainakin välikausivaatteet vastaavat jo hyvin kokomerkintäänsä. Miten sitten talvivaatteiden kanssa. Ja kun ei toki tietoa, että ottaako meidän neiti kasvupyrähdyksen syksyn aikana niin että olisiko kuitenkin 98cm parempi koko..  :)

Eli jos kuvan mukainen haalari kaapin kätköistä löytyy niin vinkkaa elviiranhelmi@gmail.com. Kiitos :)

6 kommenttia:

 1. Talvivaatteet ovat yhä reiluja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jarna :) Vielä kun sattuisi jostain löytymään oikeaa kokoa sopuhintaan :)

   Poista
 2. Meidän neiti käytti viime vuonna koon 74cm ticketin haalaria ja kaavailin tähän talveen 80cm kokoa, joten en osaa kyllä sanoa kumpi olisi parempi koko... meidän neiti kun ei tunnetusti ole se paras esimerkki näissä koko asiassa. Millihän täyttää siis myös syksyllä (15.10) 3vuotta.

  VastaaPoista
 3. Meillä oli viime vuonna just tuo kuvan haalari 98. Oli ihan pidettävä ja kasvunvaraakin oli. En tiedä olisko se 92 kuitenkaan piisannut koko talveksi. Meidän oman ehdin jo myymään, toivottavasti löydät teille!

  VastaaPoista
 4. Eksyin tänne blogiin jostain toisen blogin kautta, pitääpä muuten liittyä lukijaksi. :)

  Mutta näitä haalareita on vielä jäljellä Ticketin outletissa tarvitsemissasi kooissa, http://www.ticket2heaven.dk/en/outlet/pigeovertoej/othello-suit-19/

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista