lauantai 14. heinäkuuta 2012

Popin syksystä

Katselin Polarn O. Pyretin sivuilta uutuuksia ja nämä olivat nyt eniten kiinnostavat :)

Tunika ja legginssit, Polarn O. Pyret
Olisihan siellä vaikka mitä, mutta onneksi kaikki värit ja kuosit ei iske :) Tuota tunikaa oli vain baby-koossa, mutta uskoisin että tulee myös isommille tytöille (ainakin toivon niin).

Meillä on syksyn välikausikamppeet selvillä, ainakin luulisin niin.. Popin  kuorihaalari ei välttämättä enää mene, joten se joudutaan uusimaan.. Olisipa kiva, jos syksyn haalarissa olisi tällaiset yksityiskohdat kuin tässä takissa.. eli liilat vetoketjut.. tykkäisin kovasti :) Popin fleecellinen kuorihaalari on kyllä hintansa väärti, meillä käytettiin viime vuonna lokakuulta joulukuulle (kun ei ollut lunta) ja keväällä myös niin kauan että sai jo fleecenkin napata pois.

Kuoritakki, Polarn O. Pyret
 Nyt näyttäisi tulevan sellainen päivä, ettei edes vettä sada joten kiireesti ulos vaikka ei sadekaan meitä haittaa kun on kunnon varusteet :)

2 kommenttia:

  1. Muhun ei toi lila pinkki yhditelmä kolahtanut sitten yhtään! Itseasissa vähän harmitti miksi ei tullut vaikka pinkki/mustaa tai pinkki/valkoista....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan. Saas nähdä mitä värejä kuorihaalareissa on.. Myymälässä sanoi, että joka toinen syksy tulee tummempia värejä ja nyt ois tummempi syksy tulossa..

      Poista