maanantai 16. heinäkuuta 2012

Lindexin syksystä meille

Kävin tässä yks päivä neidin vaatekaapin läpi, otin pois sellaiset jotka syksyllä melko varmasti jo pieniä ja niitä olikin laatikollinen. Sinne kaappiin jäi kyllä vaatetta, jolla pärjättäisiin varmasti syksy eli se aika kun neiti hoidossa vaikka tarviihan sitä vaatetta sitten kotonakin toki, mutta erilailla :)

Löysin Lindexin syksystä ihan vaan pari juttua, joista tuli sellainen tunne että pakko saada. Yleensäkin tykkään, että Lindexiltä saa hyvää perusvaatetta, mutta myös sen olen oppinut että lastenvaatteissa ainakin kannattaa ottaa normaalia kokoa isompi. Lindexillä on hyviä perusvaatteita kuten legginssejä ja niitä lähti näiden lisäksi tilaukseen.. :)

Setti, 19,95€ Lindex
Bamse-pusero, 12,95€ Lindex
Meillä on vieläkin tää Bamse-vaihe.. kylläkin vähenemään päin mutta jotain kivaa niissä on.. Jos Pompdeluxilta tulee hempeämpää neidin vaatekaappiin niin näissä on sitten vähän enemmän väriä ja kuvia :) 

Eli tällaisin ajatuksin syksyä kohti. Kovasti toivon, että loppukesä ja alkusyksy olisivat kuitenkin vielä lämpimät.. saapa nähdä miten käy :) 

4 kommenttia:

 1. Meillä ei ole ollut Bamsevaihetta kellään näistä neljästä. Muumit oli aikoinaan ja Puuha Pete. Näillä pienimmäisillä on nää Hero Factoryt poitsulla, Hello Kitty ja Barbiet ja prinsessat Nöpöllä. No, oli ne Disneyn prinsessat silloin 10v sitten kova sana myös. Ja silloin oli ne Teletapit! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan :) Ja Muumit tuntuu olevan sellaisia ikijuttuja, mutta Teletapit ovat tulleet uudestaan. Ainakin meillä niitä katsellaan tuolta juniorin puolelta.. :)

   Poista
 2. Meillä milli tykkää muumista niin ja siitä millistä (röllistä) ideaparkissa on joku liike mikä myy niitä rölli&milli vaatteita ja kummitäti on aika monta milli pyjamaa ja pyyhettä sieltä neidille kantanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai on sellainen liike erikseen :) Meilläkin tykätään Röllistä, tai lähinnä luetaan kirjoja.. elokuvat on hieman pelottavia vielä. Ollaan suuntaamassa etelään päin minilomalle ja ajattelin että Ideaparkissa olisi mukava käydä.. :)

   Poista