tiistai 31. heinäkuuta 2012

Päähänpistoista uusiin kumppareihin :)

Olen tässä ajatellut, että (onneks) parin viikon päästä alkaa työt. On vähemmän aikaa tutkia verkkokauppojen alekoreja, yms :) Sitä vain huomaa, että yhtäkkiä on saanut jonkin päähänpiston, toisin sanoen lasten vaate tai kengät, josta tulee ihan yhtäkkiä tunne että tuo on pakko saada. Toki jotkin päähänpistot unohtuvat, jos kyseinen vaate tai kengät ovat olleet parin vuoden takaisesta mallistosta, tms. Ja joskus jos jokin sellainen must have-juttu tulee kaupassa vastaan, ei sitten yhtäkkiä näytäkään niin kivalta. Siis tuleehan toisinaan niitä hutiostoksiakin, eli myöhemmin koko tai väri ei passaa ollenkaan. Yleensä olen aika tarkka, että neidin vaatteet mätsää keskenään ettei hän näytä kirjavalta kanalta :D Turhanmaistahan se on joo ja tästä voi toki kotona joustaa ja onhan se mahtava jos neiti itse keksii pukea jonkin kirjavamman kokonaisuuden päälleen.. sehän rikastuttaa vain mielikuvitusta :) Mutta yleensä katson, että ulkovaatteisiin on sopivat asusteet ja sisävaatteissa yläosa sopii alaosan kanssa yhteen. Ja kyllä meillä saa ja pitää olla värikkäitä vaatteita neidillä, mikään harmaa varpunen ei tarvitse olla. Se kai se lastenvaatteiden hankkimisesta tekeekin niin hauskaa, kun on erilaisia värejä ja voi tehdä erilaisia yhdistelmiä, jne. 

Tämän päivän päähänpisto olivat nämä CeLaVi-merkkiset kumisaappaat, jotka löysin täältä. Ennen en ole kyseiseen verkkokauppaan törmännyt, mutta nyt onneksi löysin kaupan :)

CeLaVi-kumisaappaat 19,50€, Lastenvaate Oulaava
Oliko sinulla tänään jotain päähänpistoa shoppailuun liittyen? Tai onko jokin pidempiaikainen must have-juttu etsinnässä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti