sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Wanted Arauto rap talvisaappaat koko 26

Löysin Facebook-kirpparilta ihanan Benettonin untuvatakin ja sitten sain päähäni että takkiin pitäisi löytää sopivat talvisaappaat. Ja sitten tykästyin Arauto Rap merkkisiin talvisaappaisiin. Alla kuva, jonka löysin netistä. Eli jos vain joltain löytyy tarpeettomana oikeaa kokoa joko pronssin värisenä tai hopeana nämä ihanat kengät niin laitathan sähköpostia elviiranhelmi@gmail.com. Toki, jos jossain nettikaupassa tulee hyvällä alennuksella vastaan niin sellaisiakin vinkkejä otetaan vastaan. Kiitos! :) 

Kyllähän tämä hieman huvittaa, kun eilen ja tänään ollut tosi lämpimät päivät ja tässä vain talvivaatteita ja - kenkiä tuumailee :) Mutta kyllä se syksy ja talvikin sieltä sitten vielä tulee.

11 kommenttia:

  1. Näitä bongasin koossa 24, mutta ei taida teitä auttaa yhtään.

    Onko Ticketin kukkahaalari jo löytynyt? Ticketin nettikaupan outlethän myy niitä hintaa 96e tai jotain sinnepäin: http://www.ticket2heaven.dk/en/outlet/pigeovertoej/othello-suit-19/. Meille ostin samasta haalarista koon 104 3,5-vuotiaalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meille tarttis olla 26 kun nyt tennareissa on 24 niin talveen ei enää riitä.

      Ei ole haalaria löytynyt. Huomasin tuon, että sieltähän niitä saisi uutena edullisesti. :) Tarjottu on käytettyä mutta mietin että jos pistän kympin lisää pyydettyyn hintaan niin sillä sais uuden. Pitää tässä tuumailla. Othellonhan ei pitäis olla leveää mallia kuten baggie?

      Poista
    2. Ihanat saappaat!!! Tuo väri sopisi meidänkin ensi talveen. Missä Marika oli nähnyt näitä koossa 24?
      (Olisi just oikea koko Saralle.)

      Poista
    3. Riitta, jos multa kysytään, niin uusi on aina uusi :). Tietää ainakin mitä saa. Othellon malli on just hyvä hoikemmakin lapselle, meidän ruipelolla oli viime talvena (jolloin täytti 3v) Molon Polaris ja Ticketin Othello, molemmista tykkäsin tosi paljon.

      Pikku Hiiri, Stylepitistä löytyy vissiin yksi pari koossa 24, ei siis enää muita kokoja. Alea on silti hikiset 10e, mutta vissiin nämä menee silti :). Ostin samasta paikasta Neelulle Rapilta kultaiset talvipopot.

      Poista
    4. Kiitos Riitta & Marika! Löysinkin ne jo ennen vastausta ja tilasin saappaat vaikka ei mikään huippu ale ollutkaan. Oli tosiaan sattumalta vaan Saran kokoa jäljellä enkä ole tätä väriä aiemmin nähnyt (hopeisia vaan). Stylepitistä olen tilannut aiemmin pojalleni Bisgaardin kengät ja oli nopea toimitus.

      Poista
    5. Hyvä, että löytyi Saralle sopivat. Jospa jostain meillekin löytyisi oikeaa kokoa sopivaan hintaan :)

      Poista
    6. Toivotaan niin!!! Laitan viestiä jos sellaiset näen jossain. Saa nähdä sopiiko väri Saran talvivaatteisiin. Kaapista löytyy eri kullansävyjä ja Pompin dusty rose/ruskea haalari.

      Poista
  2. Meillä on tuota sarjaanilkkurit hopeisina, mutta ihan omaan käyttöön on tulossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on välillä vilahtanu nettikauppojen aleissa, mutta kun keksin vasta nyt että tarvittais nää. Ellei muu auta niin pitää kattella miten sais ulkomailta tilattua. Siellä ei edes kaikkialla vielä alessa ja kokojakin ois mutta ei raaski täyttä hintaa ainakaan vielä maksaa.

      Poista
  3. Täällä olisi http://www.huuto.net/kohteet/arautorapsuloiset-hopeiset-sydantalvikengat-koko-26sp16cm/229019335

    Tuli vastaan kun etsin jotain muuta ja muistin tän sun postauksen ;)

    VastaaPoista