maanantai 23. toukokuuta 2011

Helteitä odotellessa.. kesähaalari hakusessa :) Ja muumeja!! :)

Tämä päivä menikin lähinnä sisällä ollessa.. satoi sen verran tiheään.. vaikka toisaalta emmehän me sokerista ole :) Kävimme kaupassa ja sieltä löytyi itselle pusero, jota olen etsinytkin kun koot olivat toisessa liikkeessä loppu. Ja lisäksi tämä ihana muki, joka oli pakko saada vaikka se onkin emalia.. 


Muurlan Muumimuki Ikuisesti yhdessä 9,90e, Prisma
Tämä olisi ihana lahja esimerkiksi hääparille.. Ja näitä on 12 erilaista, lisää näitä löytyy täältä Muurlan verkkokaupasta. Ja siellä on myös muita muumi-aiheisia juttuja.. esimerkiksi tämä lamppu olisi erittäin hauska yksityiskohta pikkuneidin huoneeseen :)


Muurlan Pikku myy-lamppu 59,90e
Löytyy toki myös Niiskuneitiä, yms mutta meidän pikkuneidille sopisi parhaiten Myy :) Se on kyllä ihmeellinen asia, miten muumeista voi tykätä lapsuudesta aikuisikään ja miten ajattomia hahmoja ne ovat! 

Ja sitten tuohon ensimmäiseen ajatukseen mikä tähän postaukseen liittyi alunperin.. Tein viikonloppuna inventaarion ja totesin, että pikkuneidin osalta kesän vaatehankinnat on tehty.. on tunikaa, legginssejä, sortseja, erilaisia settejä, kukkaa,perhosta, Bamsea :) Mutta sitten jäin miettimään, että oikein helteiseksi päiväksi (ja niitähän on tulossa) haluaisin neidille kesähaalarin, joita näyttää löytyvän vähän kaikkialta.. mutta mikä olisi sitten se mieluisin..

H&M shortsihaalari 7,95e


Lindex haalari kesäkampanjahintaan 7,95e (9,95)
Polarn O. Pyret shortsihaalari 295kr


Zara shortsihaalari 22,95e
Siinäpä niitä.. jospa jokin noista tulisi vastaan ensi kuun alussa shoppailureissulla :) Tyttären hermot ovat kyllä oikeinkin hyvät kun on shoppailusta kyse.. hän kokeilee miltä erilaiset materiaalit tuntuu ja melkein voisi sanoa, että "mallaa" niin kuin äitinsä jotain vaatetta. Ihan mieletöntä, miten ne matkii kaikessa :)

Vaan nyt täytynee lopettaa ja siirtyä muiden nukkujien sekaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti