keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Secondhand-shoppailua :)

En tiedä onko miten tunnettu tällainen secondhand verkkokauppa kuin Pretty Sales Finland. Itse "eksyin" kyseiselle sivustolle viime viikolla ja tuli tehtyä myös tilaus :) Tässä suora lainaus infosivulta


PrettySales verkkokaupassa laatu/hintasuhde on kohdallaan. Tästä on takeena vankka ammattikokemus tuotemerkkien sekä -laatujen parissa, myös visuaalisen puolen vahva ammattiosaaminen on nähtävissä mm. PrettySales verkkokaupan tuoteasetteluissa. 

Toivomme ja uskomme  näiden vahvuuksiemme osaltaan herättävän asiakkaissamme luottamusta ja johtavan myönteisiin, kestäviin asiakassuhteisiin. 

Asiakaspalautetta antamalla asiakkaamme voivat olla vaikuttamassa PrettySales verkkokaupan asiakaspalvelun kehittämisessä. Asiakkaalla on mahdollisuus tehdä tämä oma-aloitteisesti (palautelomake) sekä myös osallistumalla ajankohtaisiin pikakyselyihin.
Mielenkiintoisia tuotemerkkejä, järkevät hinnat ja hyvät tuotetiedot. Tällainen mielikuva itselle jäi ja varmaan käyn shoppailemassa toistekin, tuotteet saapuivat viikon kuluttua tilauksesta ja ajattelin nyt laittaa tänne kuvia löydöistäni :)


2 kpl H&M mekkoja, 4,90/kpl


Kinderitin 12,90e ja Mothercaren 6,50e mekot


Todella hyväkuntoisia vaatteita, paitsi Kinderit-mekko oli oli ehkä väreiltään kuluneempi vaan se ei käyttöä haittaa. Tuo Mothercaren mekko oli mahtava löytö! :) Ja myöskin tuo H&M:n sydänkuosinen mekko, jäi viime kesänä hankkimatta ja harmitti.. mutta nyt sain sellaisen! :)


Sitten vielä muita hankintoja.. Neidille piti saada farkkuja.. kun Kuperkeikka myi Cupcakea -30% niin tilasin sieltä farkut kokoa 92cm ja sitten huuto.net löytönä Claire.dk 98cm kauniit farkut.. jotka vastaavat enemmän tuota 92cm mutta sen parempi, koska sitten pääsemme käyttämään näitä aiemmin! :)


Cupcaken ja Claire.dk farkut


Tällaista tällä erää :) Ihanasti paistaa aurinko, kunpa vain tuuli hellittäisi mutta se ei haittaa pikkuneitiä joka tällä hetkellä nukkuu päikkäreitä ulkona :)


Aurinkoista päivänjatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti