keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Kesävaatteita, yms :)

On se kumma juttu, kun ystävän kanssa sovittiin että kesäkuun alussa tehdään shoppailureissu ja päätin jo että siihen asti kukkaron nyörit pysyvät kiinni.. vaan kun ei.. Huuto.netistä löytyy kivaa ja nettikaupoista myös..

Vaan jos tämän vkon jälkeen olisi ostamatta mitään :) Toisaalta pitäisi tehdä lista, mitä itse tarvin koska en tahdo muistaa milloin oisin ostellut itselle näin innokkaasti kuin neidille :) Ja kun itsellä on nyt -14kg niin ois mukavampi shoppaillakin :)
Maxomorran pallot ja kissa- kuosiset tunikat sekä Nosh Organicsin kuumailmapallomekko :)


H&M:n ja Marakattimarssin mekot


Bamse-mekko (huuto.net löytö) ja Me&i butterflies everywhere dress


Me&i crown top ja Cupcaken pallopaita

Pahoittelen huonoja kuvia, piti ottaa vauhdilla kun neiti keksi tehdä sillä välin jo kepposiaan :) Onhan tuossa jo yhdelle tytölle vaatetta, vaan näiden lisäksi löytyy vielä t-paitoja ja capreja yms mutta kaikkea en sentään ole hankkinut itse vaan olemme myös saaneet aika paljon vaatteita. Toisaalta on toki joskus myös sellaisia vikahankintoja tms joita ei tule käytettyä mutta miksi niistä on niin vaikea luopua?! Jos kaappi pursuaa ja siellä todella semmosia vaatteita mitkä ei niin miellytä niin miksei niitä voi vaan laittaa kiertoon.. No toivon, että saan potkua tähän asiaan kun ensi vkolla lähden ystävän kirpputoripöytään mukaan :)

Nyt tuli aurinko esiin niin taidamme lähteä ulos puuhastelemaan, aurinkoista päivänjatkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti