tiistai 31. toukokuuta 2011

Remonttia aloitellaan..

Nyt se sitten hiljalleen alkaa, ulkoremontti nimittäin.. onneksi on osaava mies niin ei tarvitse kuin remonttitarvikkeet :) Kuulostaa hirmuisen helpolta, eikös.. Mies kysyikin kerran, että kun hän laittaa katon, purkaa vanhan ja laittaa uuden ulkoverhoilun, tekee terassin ja vaihtaa ulko-ovet, että mitäs minä teen.. No siihen sitten tuumasin, että täysi työ kun katsoo että meidän pikkuneiti ei mene remontin sekaan :) Ja toki ruokapuolen, yms hoidan :) Samalla neiti saa hiekkalaatikon, jolle löysinkin mallin netistä. Eli meillä kun on kissa ja koira ja naapurinkin kissat näyttävät pihalla joskus kulkevan niin ehdottomasti hiekkalaatikon pitää olla kannellinen. Ja tässä mallissa kannen saa vieläpä istuimiksi, mikä on aika kätevä juttu :)

Kylläpä tuossa kelpaa sitten kaverien kanssa istuskella ja hiekkaleikkejä leikkiä :) Viime kesänä hankimme lasten keinun niin tälle kesälle ehdoton hankinta on hiekkalaatikko :) Siinä samallahan se sitten tulee kun terassitarvikkeet hankitaan :)

Tänään hain postista My rocking wardrobe-tilaukseni :) Ihastuttavia puseroita osittain kasvunvaralla.. ja nyt odotellaan Pomp de luxin lähetystä :) Sekin on lähtenyt eilettäin matkaan :) Vaan näistä lisää myöhemmin :)

2 kommenttia:

  1. Moi, tulin katsomaan oikein kunnolla ajan kanssa blogiasi ja kivalta vaikuttaa. Meillä muuton jälkeen piha huomattavasti pienenee ja ollaankin nyt ahkerasti mietitty, että mitä lastenjuttuja sinne laitetaan. Vielä ei päätöksiä olla tehty, mutta hiekkalaatikot on kyllä niin lasten suosikkeja. Tuo teidän versio vaikuttaa kyllä tosi kätevältä. Meillä se mies ei vaan käsistään ole yhtään niin kätevä, joten kaikki täytyy melkein ostaa :).

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla mielipide :) Noita hiekkalaatikkoja saa ihan netistäkin ostettua ja täällä paikallisesta liikkeestäkin mutta mies halusi tehdä itse.

    Oli jännä huomata, että meidän neiti innostui hiekkaleikeistä kun mummulan pihaan oli tuotu hiekkaa terassin uusimista varten. Se jotenkin vahvisti ajatusta, että tää on tän kesän juttu :)

    Meillä on ihan suht hyvän kokoinen piha, mutta silti tarkkaan mietin että mitä sinne lapselle tarvitsee. Mummu olisi halunnut hankkia trampoliinin jo aikaa sitten, mutta meistä se ei ole ajankohtaista, välttämättä koskaan :) Mutta mielihän voi muuttua :) Sen verran vauhdikas tuo meidän neiti että trampoliini voisi hyvinkin kiinnostaa jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista