perjantai 3. kesäkuuta 2011

Ensi viikon shoppailureissua odotellessa

Nyt on lista tehtynä, että mitä ensi viikolla lähden shoppailemaan ja tällä kertaa suurin osa ihan vaan itselle :) Neiti ei juuri nyt tarvitse mitään ihmeempää, ihan perusjuttuja. Katsotaan sitten mitä syksy tuo tullessaan :) Ainoa mitä jäin miettimään, että pitäisikö pikkuneidille hankkia tällainen...

Muumi-kylpyponcho 14,95e, Lindex


Olisikohan tuolle käyttöä esimerkiksi uimareissulla tai ihan vaan omalla pihalla pulikoidessa. Muumi-aiheiset jututhan on aina kivoja :)

Itselle tarvitsisin puseroita, tunikoita, farkut, caprihousut, kesämekon.. listalla on monen moista ja vieläpä tarpeellista. Jotenkin sitä unohtaa omat vaatetarpeensa, ym kun lapselle löytyisi vaikka mitä kivaa.. ja itsellä varsinkin se vaikutti aiemmin kun oli sitä ylimääräistä painoa. Vaan nyt 15kg kevyempänä on mukava lähteä shoppailemaan itsellekin :)
Pusero 12,95e, H&M
Tuossa olisi pusero josta tykkäisin kovasti, valitettavasti netistä loppu ja melko varmasti liikkeistäkin. Toisaalta tämä malli tuli jo toisen kerran myyntiin, että jospa kolmannenkin? :) Ehkä vaaleanharmaa olisi kuitenkin mieluisampi väri kuin tuo khaki, joka useimmiten taittaa ruskeaan.. 
Aika paljon suosin vaatteiden väreissä liilan eri sävyjä, ruskeaa, mustaa, turkoosia, harmaata.. Kun on melko vaalea niin kovin tummia vaatteita ei viitsi käyttää ettei näytä ihan kalkkilaivan kapteenilta :) Nuoruudessa on kokeiltu punaista hiusväriä ja melko tummanpuhuvaa vaatetusta, ei ollut mun juttu sitte kuitenkaan :) 

Sitä huomaa, kun tulee hiljalleen tuota ikää ja varmasti suuri vaikutus on myös äitiydellä, että miettii tarkemmin mitä päälleen pistää ja itsellä ollut välillä vähän turhankin turvallinen tyyli.. Melko vähän tulee meikkiäkin käytettyä nykyään, että saa oikein miettiä ripsiväriä laittaessa että mitenkäs tää homma menikään :) Meikeissä suosin Oriflamea, on tullut käytettyä jo usemman vuoden ajan ja ehkäpä silläkin on vaikutusta että myyn kyseisiä tuotteita :) 

Vaan nyt taidan lopetella ja katsella taas kerran kirpputorille meneviä tavaroita läpi. Aurinkoista perjantaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti