tiistai 14. kesäkuuta 2011

Me&i kutsut ja muskariviikko :)

Tänään oli sitten viimeiset Me&i-kutsut tälle kevättä/kesää ja seuraavat onkin sitten ystävällä, kun syksyn uutuudet ilmestyvät :) Nythän oli jo suht hyviä alennuksiakin niin tilasin pikkuneidille ensi kesää ajatellen pari puseroa ja housut, kummipojalle ja -tytölle synttärilahjaksi puserot. Tässä yksi pusero, joka tulee meille..

Me&i gardenlily t-shirt
Tänään saapui myös House of Fraserin tilaus ja olin kyllä tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin. Ystävän kanssa yritimme tilata pelkästään Polarn O. Pyretiä eilen, mutta tilaus ei onnistunut, "international delivery not available". No pistin sitten kyselyä HoF:ille ja tänään tulikin vastaus, jossa vain todettiin että verotussyistä kaikkia tuotteita ei voida toimittaa ulkomaille. Hmm en kyllä ymmärrä, että viime vkolla pystyi toimittamaan mutta tällä viikolla ei enää onnistu. No tästä nyt voi jokainen vetää omat johtopäätöksensä.. ehkäpä se kuitenkin on Polarn O. Pyretille täällä kotimaassa tappiollista, jos tuotteita ostetaan liikkeen sijasta ihan muualta.. Harmillista, mutta minkäpä sille voi.. Mutta kuitenkin tästä tilauksen sisällöstä lisää kun saan otettua kuvia :)

Tämä viikko onkin meillä muskaria, ihan kokeilumielessä lähdettiin kun neiti pitää erittäin paljon musiikista.. ja joskus jossain olen huomannut, että erilaiset soittimet kiinnostavat. Ajattelin, että tämän viikon jälkeen voisi miettiä josko syksyllä lähtisimme ihan oikeaan muskariin mukaan. Musta on mukava harrastaa yhdessä tytön kanssa, semmoista mahdollisuutta kun ei varmasti omalla äidillä ole silloin 80-luvulla ollut. Vaan nyt täytyy lähteä nukkumaan, huomenna uusi päivä ja toivottavasti lämpimämpi sellainen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti