tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kesä

Nyt se on kesä alkanut kunnolla täällä "Lakeuksillakin" :) Ihana, kun ei tarvitse pukea niin hirveästi vaatetta ja kesäksi hankitut ihanuudet pääsevät käyttöön :) Meillä kävi myös ihania kesävieraita tänään, jotka asuvat sen verran kaukana että melko harvoin nähdään, mikä on harmillista kun lapset ovat suunnilleen saman ikäisiä. Ensi viikolla tulee lisää näitä kesävieraita, mukava nähdä kun lapset leikkivät keskenään.. ja jännä nähdä miten meidän neiti suhtautuu itseään pienempiin :) 

Viime kesältä muistin kuinka meidän pikkuneitiä inhotti olla avojaloin nurmikolla, tänään kun hyvästelimme vieraat neiti suorastaan kirmasi avojaloin nurmikolla ja hieman kivikollakin eikä ollut moksiskaan.. Arvelinkin, että neiti kirmaa kesällä nurmikolla avojaloin menemään :) Paitsi, että nyt ei juuri ulkona voida iltaisin puuhastella kun remontti on päässyt alkuun.. eilen illalla miehet purkivat katon. 

Eilen löysin kaupasta tuoreita mansikoita.. ei mitään edullisia mutta halusin ehdottomasti tarjota jotain kesäherkkua vieraille :) Mansikat päätyivätkin kääretorttuleivoksen päälle ja salaattiin myös :) Kääretortun väliin tuli Valion kuningatar-rahkaa ja vispikermaa.. päälle sitten vielä hieman vispikermaa ja yksi mansikka halkaistuna, nam :) Tässä vielä kuva ajatuksella ei se näkö vaan maku :) 
Ja huomenna olisi se odotettu shoppailureissu :) Toivon, että löydän itselle kaikkea kivaa ja vähemmän neidille.. saas nähdä kuin käy :) Ihanaa kesäpäivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti