torstai 16. kesäkuuta 2011

Pikkuneidin puuhastelua ja muuta

Tänä aamuna, kun herättiin niin pikkuneiti lähti kiireesti omia touhuilemaan.. nousin sitten itsekin ylös ja neiti löytyi siinä vaiheessa ulko-ovelta crocsit kunnolla oikeassa jaloissa :) Yritin sitten selittää, että jos ensin syötäisiin aamupala ja vaihdettaisiin vaatteet, niin sitten voitaisiin lähteä ulkoilemaan. 

Käytiinkin sitten aamupäivällä vaunulenkillä naapurin kanssa ja neiti otti päikkärit samalla. Sitten olikin jo aika lähteä muskariin, toiseksi viimeisen kerran. On tosi hienoa nähdä kuinka toinen innostuu eri soittimista ja leikeistä, tänään sitten syntyi päätös että syksyllä mennään muskariin. Ohjaaja on sama kuin tässä kesämuskarissa ja hän osasi kertoa, että 2-vuotiaiden ryhmässä on vielä tilaa. :)
Ylihuomenna olisikin sitten äidin ja isän vapaailta, menemme paikalliseen kesäfestariin kaksistaan. Pikkuneiti pääsee mummolaan yökylään, mukavaa vaihtelua jokaiselle. Ainakin vielä neiti on sellainen yökyläilijä, jonka kanssa kyllä pärjää. Sen pari kertaa kun on yökylässä ollut ja menty hakemaan niin ei ole paljon ehtinyt vanhempia tulla ikävä kun ei ole moksiskaan meistä :) 

Ja vielä sellainen juttu tähän perään, että nyt on POMPdeLUX:illa kaikki tuotteet -70%. Monet tuotteet jo loppuneet, mutta vielä sieltä jotain kivaa löytyy :) Esim. tunika joka alunperin maksanut 13,00 euroa on nyt vain 3,90 euroa. Toki ne postarit ovat edelleen tähtitieteelliset, mutta hyvät alennukset tuotteissa hieman kompensoi tätä :)

Eilen katselin Polarn O. Pyretin sivuilta, mitä voisi alennusmyynnistä neidille hankkia ja sieltä löytyikin muutama juttu :) Nyt vain odotellaan milloin alennusmyynti kyseisessä liikkeessä alkaa. Meillä on lähimpään myymälään 100km, mutta onneksi sukulaisia asuu paikkakunnalla niin ehkä heidän avulla voisi jotain saada hankittuakin :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä mulla oli vaikeeta vastustaa Pompin alea, mutta en sitten viitsinyt enää ensi kesään hamstrata.

    VastaaPoista
  2. Saija: Joo ei ole helppo alennusmyyntejä vastustaa :) Mä hurahdin viimeisimpänä Polarn O. Pyretiin vaikka eka kerran liikkessä käytyäni olin sitä mieltä et ei ole meidän neidin värejä tai äidin kukkarolle sopivia hintoja mutta HoF:lta jotain tuli tilattua, silloin kun sieltä vielä Po.P ia sai tilattua.. Nyt sitten odotellaan alennusmyyntejä :)

    VastaaPoista