maanantai 27. kesäkuuta 2011

Alennusmyynneistä...

Nyt on juhannusta juhlittu ja itsellä ajatukset siirtyivät jo lauantaina alennusmyyntien pariin.. Esimerkiksi Villervalla aloitti alennusmyynnin juuri lauantaina ja sinne sitten laitoinkin jo tilauksen.. Postikuluthan tuolla ovat kohtuulliset ja paketti toimitetaan postilaatikkoon asti. Meidän neidille tilasin välikauteen violetin tähtitakin ja olen jo aiemmin alennusmyynnistä hankkinut Ticket to heavenin violetit ontario-välikausihousut, joten ne sopivat sitten hyvin yhteen. Tilasin jo viimeksi tuollaisen myssyn violettina ja nyt otin punaisenakin.. myssy on ihan nätti ehkä hassun näköinenkin, mutta suojaa mainiosti pikkuneidin korvat ja niskan, suosittelen! Olisin halunnut tuolta neidille canvas-housut ja mekon, mutta ne eivät olleet alennuksessa vielä...


Tähtitakki 279kr, Villervalla.se
Lakki 69kr, Villervalla.se
Viimeksi shoppailureissulla tykästyin Geggamojaan, jotka ovat kyllä hintavia vaatteita mutta materiaali tuntui niin pehmoiselta että ymmärrän kyllä miksi sitä moni hehkuttaa :) Tänään sitten etsin netistä alennusmyyntiä, josta saisin Geggamoja-tuotteita.. Ja täältä Babyluxilta niitä sitten löysin, pari mekkoa ensi kesään.. 
Geggamoja-mekko 21€, Babylux.fi

Siinäpä ne alennusmyyntihankinnat :) Nyt odottelen, että pääsisin ihan kauppoihin tekemään löytöjä.. Vaan nyt lähdemme ulkoilemaan, kun aurinko paistaa ja ilmat ovat lämpenemään päin.. talviturkkikin on vielä tältä kesää heittämättä, jospa lähipäivinä päästäisiin uimaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti