keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Shoppailua ja hellettä

Tänä aamuna lähdettiin pikkuneidin kanssa shoppailemaan seurassamme ystävä ja hänen tyttärensä. Itse olin tehnyt listan ihan vain siksi, että muistaisin kerrankin ostaa itselleni ja vähän muillekin niitä tarpeellisiakin juttuja :) 

Perusjuttujen lisäksi halusin ehdottomasti löytää itselle caprit ja kesäkengät.. Löysinkin kahdet caprit, joista toiset ovat Vero Modan farkkucaprit ja toiset nämä kuvassa olevat Ze-Zen caprit, joiden juttu on brodeeraukset lahkeissa. Halusin löytää itselle kesäkengät ja olinkin ajatellut että ne voisivat olla ballerinat ja semmoiset sitten löytyi Dinskosta. Olen erittäin tyytyväinen näihin löytöihin :)

Ballerinat Dinsko 34,90e ja caprit Ze-Ze 39,95e
Minähän olin päättänyt, että meidän neiti ei tarvitse enää yhtään mitään kesävaatetta.. Tai teinhän tässä jokin aika sitten postauksen kesähaalareista, että semmoiset pitäisi löytää.. No ensimmäisenä mentiinkin Polarn O. Pyretin liikkeeseen ja onhan ne vaatteet siellä ihania. Ja muutama ihana löytö tulikin tehtyä :) Nuo housut ovat ihanan pehmeät ja vilpoisaa materiaalia.. vinkkinä vaan, että tuo koko 80cm käärittynäkin on melko reilu muutoin 86-92cm vaatteita käyttävälle tytölle :) Tuo shortsihaalari on kyllä ihana, olihan noita toki muissakin liikkeissä mutta tykästyin sitten tuohon.. :)

Kaikki tuotteet Polarn O. Pyret
Ja sitten vielä pari puseroa pikkuneidille :) Harmitti kun H&M:n liikkeessä ei ollut Bambi-puseroa jonka netissä näin, oli loppuunmyyty. Mutta tämäkin oli aika kiva pusero. Toinen onkin sitten Anton&Ninalta Benettonin t-paita, ihan vaan siksi että siinä on tuo luppakorvainen koira ja meillä sattuu sellainen olemaan itsellä ja se on pikkuneidille erittäin tärkeä <3

T-paidat H&M ja Benetton
Tässäpä oli tämän päivän shoppailureissun anti :) Huomenna nautitaan helteestä, kun tänään ei oikeastaan ehditty.Pahoittelen kuvien laatua.. tai lähinnä sen puutetta, johtunee osittain väsystä ja amatöörikuvaajasta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti