perjantai 3. kesäkuuta 2011

POMPdeLUX ja My rocking wardrobe

Tänään sitten saapui ihan kotiovelle asti tuo POMPdeLUX:n tilaus :) Tykkään kovasti noista vaatteista ja uskoisinpa että ovat neidinkin mieleen :) Otin kokoa 92cm, neiti käyttää vielä 86cm, mutta esimerkiksi nuo lyhythihaiset tunikat voi ottaa jo kesällä  käyttöön :) PItkähihaisia puseroita voi käyttää sitten tunikoiden alla niin käyttöikä pitenee :) Tuo puuterin värinen pitkähihainen oli ihanan pehmeää materiaalia. Näiden lisäksi tuli kummitytölle hankittua tuollainen perhoskuosinen tunika ja siihen sopiva pitkähihainen pusero.

Kaikki puserot kokoa 92cm ja kaupanpäällisenä kassi :)

Viime viikolla tulikin jo tuo My rocking wardroben tilaus :) Nekin myös oikein nättejä vaatteita :) Kokoja oli aika niukasti jäljellä ja otin sitten mieluisimmista vaatteista ne koot, jotka seuraavaksi tulevat käyttöön.Näiden lisäksi oli pari muutakin puseroa, mutta ne ovat jo pesussa :) Tuo mansikka-aiheinen t-paita voidaankin ottaa jo nyt käyttöön :)

My rocking wardrobelta pari puseroa 3v koossa
Minusta on hauska tutustua erilaisiin lasten vaatemerkkeihin, koska haaveissa on perustaa lastenvaateliike jonain päivänä. Ja sellaiselle olisi varmastikin kysyntää täällä, koska lastenvaatteisiin erikoistunutta liikettä ei ole. 

Vaan nyt ulkoilemaan kun aurinko paistaa :)

3 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita kertakaikkiaan!

    VastaaPoista
  2. Jarna: Kiitos :) Muutkin näyttivät tehneen varsinkin Pomp de luxilta hyviä löytöjä :)

    VastaaPoista
  3. No tosiaan on yksi jos toinenkin blogi täynnään noita Pomppiksen vaatteita.

    VastaaPoista