keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kuinka päästä eroon tuttipullosta??

Nyt olisi vinkit tervetulleita, meillä pyritään vähentämään ellei kokonaan eroon tuttipullosta. Neiti on nyt 1v8kk ja on koko ajan vailla "mammaa". Yritän tarjota nokkamukia ja juomalasia tuttipullon sijaan. Toki nyt alan ymmärtää myös sen, että itsepä olen tämän ongelman aiheuttanut, kun olen tuttipullon antanut heti kun lapsi on sitä pyytänyt. Eli nyt olisi tavoitteena saada tuttipullo vain niille hetkille ennen kuin mennään nukkumaan.. ja toivottavasti vähitellen kokonaan pois. Onko kellään kokemusta jostain hyvästä juomapullosta, mikä sopii alle 2-vuotiaalle? Eli ei mielellään kovin herkästi läikytä tai no kesähän kuivaa nyt jos niikseen sattuu mutta jokin hyvä juomapullo olisi nyt etsinnässä, ihan kesäreissuja ajatellen.. 

Sinänsä olen tyytyväinen, että meillä ei enää oikeastaan ole muuta vieroittamista kuin tuo tuttipullo.. tutista neiti ei juuri koskaan välittänyt, mutta nyt huomaan että käyttää tuttipulloa huvitutin tapaan.. mutta siis ihan kuitenkin juo maidon eikä vain jauha tuttia. 

Hammashoitolassa sanottiin vain, että olisi hyvä päästä tuttipullosta eroon kahteen ikävuoteen mennessä, ettei hampaat mene huonoksi. Kiitos etukäteen vinkeistä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti