torstai 5. toukokuuta 2011

Ihan pakko saada tällaiset

Tein alkuvuodesta hyviä kenkähankintoja ensi syksyä silmällä pitäen Kipin kapin-verkkokaupasta, joka ilmeisesti sittemmin lopettanut.. harmillista mutta onneksi ehdin tehdä hankinnat ennen sitä :) 

Olen nyt etsiskellyt verkkokauppoja, jotka myyvät kenkiä.. mitään suurempaa tarvetta ei juuri nyt ole mutta mahdollisia alennuksia ym silmällä pitäen olen tarjonnan tarkistanut :) Sitten jostain kautta päädyin Punavuoren peikko -verkkokaupan sivuille ja löysin jotain, mistä tuli jälleen kerran nuo on pakko saada-tunne :) Kyseessä on siis VANS Big school tennari.Joidenkin mielestä ei ole järkevää hankkia kenkiä lapselle tai aikuisellekaan verkkokaupasta, mutta itse olen ajatellut sen siten että jos tuote ei jostain syystä sovi niin palauttamisen sijaan myyn sen mahdollisesti sitten eteenpäin.. ellen pistä jemmaan odottelemaan seuraavaa mahdollista käyttäjää ;) Mutta uskoisin, että jossain vaiheessa tulen hankkimaan tällaiset tyttärelleni, mietin jo tuota väriä että sopisi mainiosti tämän kevään Ticket to heaven Feodora baby jacket kanssa, joka on meillä odottelemassa käyttöönottoa :)

Näitä must have-aiheisia kirjoituksia tulee varmasti lisää.. :) Kaikkiahan ei varmasti pysty hankkimaan, mutta ainahan saa haaveilla :) Mielettömän paljon hyviä, laadukkaita, järkevän hintaisia vaihtoehtoja on kyllä tarjolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti