keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Iltasatu & muistoja omasta lapsuudesta

Tänään kaupassa näin kirjan, jonka olin päättänyt hankkia omaksi ja nyt sen sitten sain. Hyvin mielelläni lukisin iltasatuja neidille, mutta hän ei oikein vielä malta kuunnella.. jos luen pätkän, hän "kertoo" omaa tarinaa päälle :) Kuvat kyllä kiinnostavat ja yksittäiset sanat.. näillä siis mennään :)
Kyseessä on siis Aulikki Miettisen 1980-luvulla luomat iki-ihanat Kettuset! Kaisa-mummin yövieraat on hankkimani kirjan nimi :) Itse olen tutustunut näihin kirjoihin päiväkodissa.. niin vahvasti on jäänyt mieleen nämä että on täytynyt olla aika kova suosikki :)

Miettinen Aulikki: Kaisa-mummin yövieraat, Otava
 Eräs kirja on vielä hankintalistalla.. Laitoin siitä toivepalautteen Lasten parhaat kirjat- kerholle, koska sieltä olen sen lapsuudessa saanut.. kirjan nimi on "Niinan pullapäivä". Yksi ehdottomista suosikeista lapsuudesta.. valitettavasti ensin kirja päätyi koiran tassuihin, josta sen pelastin mutta tyttäreni sai sen käsiinsä liian varhain ja nyt se on sitten "atomeina". Toivon kovasti, että jostain tulisi joskus ehjä kappale tai uusintapainos vastaan :)

Tällaista tällä erää.. nyt nukkumatti kutsuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti